Hur får Gul Av ljusare hår när Toner inte fungerar

March 17

Hur får Gul Av ljusare hår när Toner inte fungerar


Ljusare hår från blekning tenderar att ta på oönskade gula och Brassy toner, lämnar hårfärg ojämn. Normalt en toner som används efter blekning för att avlägsna dessa toner och deponera en ren lager av färg över blekt hår. Om håret är inte tillräckligt lätt, kommer toners inte träda i kraft. Blekning håret igen kan orsaka mycket mer skada, så gör en snabb tvål mössa rekommenderas. Tvål caps bort oönskad färg och toner från håret i en snabb 10-minuters session.

Instruktioner

1 Tvätta håret med en lila-baserade schampo. Löddra håret helt och lämna schampo i minst tre minuter. Skölj den ordentligt, pressa ut överflödig fukt och tillämpa en lila-baserad balsam. Lämna det här i cirka fem minuter och skölj det ut. Handduk-torka håret och stil som vanligt. Använd dessa produkter en till två gånger i veckan för att hålla borta oönskade gula toner.

2 Gör en tvål lock för att ta bort oönskade hårfärger. Blanda en lika stor mängd 20 volym utvecklare och schampo i en plast applikatorn flaskan och applicera lösningen på de gula delarna av handdukstorkat hår med handskar på händerna. Lämna tvålen locket på i ca 10 minuter och skölj ut det. Om det fortfarande finns gula delar, upprepa processen.

3 Tvätta håret med en schampo, arbetar den i håret och hårbotten helt. Skrubba håret med fingertopparna för att avlägsna eventuella produktuppbyggnad, smuts, rök och olja. Cigarettrök kan ibland orsaka gulfärgning av håret. Med hjälp av en schampo en gång i veckan kommer att bidra till att ta bort alla element kvar i håret.


  

Kommentar