Hur man kan bli av med loppor med husgeråd

March 10

Loppor är inte bara irriterande, men de kan också vara svårt att bli av med när de har angripna ditt hem. Det finns ett antal normala hushåll ingredienser och metoder som kan användas för att eliminera problemet utan att tillgripa starka kemikalier. Läs vidare för tips om hur man kan bli av med loppor med vanliga hushållsartiklar.

Instruktioner

1 Strö salt på mattor och runt sällskapsdjur sängar. Låt i stället för 24 timmar och sedan vakuum. Salt torkar loppor som orsakar dem att dö.

2 Coat kala golv och klädsel med borax tvätt pulver. Borax fungerar ungefär på samma sätt som salt genom torkning loppor, men om de hittar en vattenkälla, gör det dubbel plikt genom att expandera inom loppor orsaka omedelbar död.

3 Placera en värmeljus ljus i mitten av en ytlig pie pan eller ugnsform. Fyll pannan med vatten. Ställ in hela pannan i ett hörn av ett mörkt rum och tända ljuset. Loppor kommer att lockas till ljuset och drunkna i vattnet.

4 Vakuum dagligen under 4 veckor. Detta kommer att eliminera vuxna loppor och deras ägg. Töm behållaren eller påsen utomhus efter varje användning som äggen fortfarande kan kläckas och åter infektera ditt hem.

Tips

  • Använd citronellabaserade sprayer på hundar och katter för att stöta bort loppor och hålla djuren från att föra skadedjur inomhus.
  • Använd ceder spån i utomhus djur sängar. Cedar är en naturlig Resistance för både loppor och fästingar.
  • Saltet och borax kan användas tillsammans för effektiv loppa kontroll. Strö vid första tecken på loppor, innan de har en chans att lägga ägg.

  

Kommentar