Hur man håller ölburkar Cool

April 3

Hur man håller ölburkar Cool


Medan en kall öl på en varm dag kan vara mycket uppfriskande, folk ofta likställer varm öl med dålig öl eftersom det inte längre är aptitretande. Oavsett om grillning, tailgating, på stranden eller camping, hålla ölburkar cool är en av utmaningarna. Medan de hemma har tillgång till kylskåp i köket och eventuellt garaget, måste andra förlitar sig på enklare metoder för att hålla sina ölburkar cool, inklusive strategiskt placerade is och burkar.

Instruktioner

1 Fylla en kylare med ett lager eller två av is beroende på storlek och placera några ölburkar i kylaren. Lägg ett lager av is och packa fler ölburkar. Upprepa denna process tills kylaren är nästan full. Packa kylaren med så mycket is som passar samtidigt ger utrymme för ölburkar.

2 Packa en annan kylare med påsar av back-up is så att du kommer att kunna hålla utsättning kylaren med färska is.

3 Placera skumisolerad öl cozies på de översta burkar i din svalare. Använd cozies med varje lager av ölburkar du kommer till när du arbetar din väg ner kylaren.

4 Hålla kylaren i ett kylt område för så länge som möjligt tills det behövs. Detta kan inkludera ett kylskåp, framför en luftkonditionering eller i en luftkonditionerad bil. Placera kylaren ur den varma solen när possilbe att bromsa smältningen av isen.

Tips

  • Om det är möjligt, forskning det område du kommer att använda öl svalare i för närliggande närbutiker och platser för att få is i fall du kör ut eller isen smälter tidigare än du hade planerat.
  • Titta in isolerade svalare alternativ för att hålla öl svalare längre.

  

Kommentar