Hur man skapar en koleld med en elektrisk Charcoal Starter

April 2

Varje grillexpert behöver en elektrisk kol starter. Köttet smakar bättre och är bättre för dig eftersom du inte använder några kemikalier för att starta den. Det finns ingen anledning att få tidningar och elektriska kol starter varar länge. När du skapar din koleld med elstart, det finns inte någon nackdel.

Instruktioner

1 Skapa en bas för den elektriska kol starter att arbeta. Sätta flera lager av träkol briketter i botten av grillen. Förvara dem nära varandra i en tät mönster i mitten. Centret ska vara två briketter hög.

2 Lägga den elektriska träkol starter på mitten av stapeln. Du vill att det ska täcka området med dubbla lager av briketter.

3 Satte flera flera skikt av träkol på toppen av den elektriska träkol starter. När du omger tändaren med andra briketter, skapar du tillräckligt med bränsle för starter att arbeta.

4 Anslut start. Använd en förlängningssladd om du inte har en sladd tillräckligt länge. Många förrätter använda en förlängningssladd.

5 Arbetet med sallad eller annan del av middag som du väntar på elektriska kol starter att göra sitt jobb. Dessa tar 7 till 12 minuter att värma kol till en tillräckligt hög temperatur.

6 Håll utkik efter det röda skenet av kolbriketter. När du ser några av träkol vita och andra glödande röd, avlägsna start. Koppla ur den första och försiktigt använda plasthandtag. Använd en varm mitt när du gör detta för att undvika brännskador.

7 Vänta en stund för att ge kol mer tid att värma och sedan sprida dem runt botten av grillen. Den elektriska kol starter tar lite längre tid än kemiska förrätt men är mycket hälsosammare och smakar bättre. Göra andra saker medan du väntar.

Tips

  • En annan typ av elektriska kol starter ser ut som en curl-göra håret slag torrare. Det värmer upp luften och får branden startade så snabbt som träkol vätska. Du måste stapla briketter och rikta värmepistol vid stapeln. Den behöver också en förlängningssladd.

  

Kommentar