Hur man gör en Premium Margarita

July 28

Signaturen dryck amerikansk-mexikanska köket är margarita. Denna cocktail kan serveras på flera olika sätt, men de mest populära är på klipporna. Det är ännu bättre när du använder högkvalitativa ingredienser. är lika lätt som att hitta stora ingredienser och blanda dem på rätt sätt för att göra den perfekta drycken gör en premie margarita.

Instruktioner

1 Gör enkel sirap. Nyckeln till att göra en riktigt minnesvärd margarita är att inte använda en förblandad sur / margarita mix. Det börjar genom att göra din egen enkel sirap. I en liten kastrull kombinera tre koppar kallt kranvatten med tre koppar strösocker över medelhög värme. Rör hela tiden tills sockret är helt upplöst. Låt blandningen svalna till rumstemperatur och lagra denna i en tom ren vinflaska med en propp som kan användas för att hålla den stängd. Förvara den på en mörk, miljö rumstemperatur tills det behövs. Detta kommer att vara bra för upp till en vecka.

2 Montera glasen. Köra en bit skuren kalk runt kanten av var och en av glasen. När våt, doppa varje kant i kosher salt. Fyll varje glas med is och ställ åt sidan medan du förbereder cocktail.

3 Förbered cocktail. I en medelstor till stor kanna, kombinera två delar limesaft, två delar enkel sirap, en del triple sec och fyra delar tequila. Rör om med en cocktail sked tills kombineras.

4 Smaka innan du häller. Om det är för söt, lägga till ett stänk mer limesaft. Häll cocktail över isen i de preparerade tumlare och garnera med limeklyftor. Servera genast.

Tips

  • Konsumtion av alkohol kan försämra din dom. Skäm bort dig på ett ansvarsfullt sätt.

  

Kommentar