Hur du välja den bästa Flat Iron

December 4

Har du någonsin varit skrämmas försöker välja ett strykjärn? Strykjärn, även kallade plattänger och uträtning strykjärn tillåta någon - oavsett hårtyp och textur har perfekt rakt hår. Men att välja fel platt järn kan orsaka mediokra resultat och tar längre tid att platta håret. Följ artikeln nedan för att lära hur man väljer den bästa platt järn och undvika slöseri med dina pengar.

Instruktioner

1 Bestäm din prisklass. Vara beredd att spendera runt $ 75 eller mer för att få den bästa platt järn som ger dig professionella resultat.

2 Bestäm vilken typ av plattor som du vill ha. Strykjärn har typiskt keramisk, jonisk, turmalin eller en kombination av dessa material i plattorna. Fråga en professionell vilken typ av platt järn kommer att ge maximalt resultat baserat på hårtyp, textur och tjocklek.

3 Bestäm lämplig plattans bredd. För korta till medellånga hår välja ett strykjärn med 3/4 till 1 tum plattor. Längre hår kan använda en platta bredd av 2 inches eller mer.

4 Bestäm temperaturområde och tid du behöver. De flesta strykjärn kommer med en "snabb uppvärmning" -funktionen, så att de uppnår önskad temperaturområde i ungefär en minut. Också med en plan järn med ett intervall av temperaturer är avgörande om håret är skadat, svåra att utforma, tjock eller baby bra. Högre temperaturer används för tjocka, svårt att styla håret - medan lägre intervall används för skadat och fint hår.

5 Fråga din frisör för att ge dig en rekommendation. Eftersom de utsätts för en mängd olika plattjärn varumärken, de vet vilka kan ge dig de bästa resultaten baserat på deras erfarenhet, din stil, behov hårvårds och kondition.

Tips

  • Undvik att köpa billiga strykjärn - spara dina pengar och köpa en professionell nivå. Billig strykjärn ger dig mediokra resultat lämnar håret lite burrigt, oförmögen att räta ut håret helt och kommer inte att förbli rakt igenom dagen.
  • Håll en billig platt järn till hands för resor. De flesta människor köper en billig platt järn tänkande de "sparar" pengar. Istället för att kasta ut eller ge bort, lagra den och sätta den på resor där det kan finnas en risk att den blir stulen eller brytas. Det kommer att bli mycket lättare på plånboken för att ersätta än professionell nivå plattång.

  

Kommentar