Järnvägs Ledare i 1800-talet

October 13

Järnvägs Ledare i 1800-talet


Järnvägar började sitt upphov till frekvent användning under 1800-talet. Med början i de större städerna på östkusten och så småningom flytta över hela landet i Uncharted väst, järnvägar blev föredragna metoder för transport, särskilt bland de rika. Järnvägar används ledare hela historien om passagerartåg att tjäna passagerarna på tåget.

tullar

När vissa människor hör någon tala om en järnväg ledare, de tycker om den person som ropar "Alla ombord!" när tåget är nästan redo att lämna. Även om detta var en av de uppgifter som en 1800-talet järnväg ledare var ansvarig, han hade även andra uppgifter. Huvuduppgiften för en järnväg ledare var att säkerställa lycka för dem ridning på tåget. Han samlade också biljetterna att säkerställa att alla hade betalat för resan.

arbetsförhållanden

Dagens ledare arbeta inom luftkonditionerade bilar med många bekvämligheter. Men på 1800-talet, tågvagnar var ingenting mer än öppna platta bilar med säten fastskruvade i golvet. Detta lämnade passagerare och ledare både utsatt för väder och vind. Eftersom ångmaskiner användes under denna tidsperiod, gnistor flög ofta bland passagerarna och ibland började bränder. En ledare var ansvarig för att släcka dessa bränder så snabbt som möjligt för säkerheten för passagerarna. Under årens lopp, arbetsförhållandena förbättrats bilar bifogas.

Personlighet

Eftersom järnvägs ledare var huvudansvariga för att tillfredsställa järnvägen kunder, var det viktigt att de alltid hålla en bra attityd. Järnvägar sökte sig människor som fungerade som herrar och kunde vara vänlig med kunderna. Förutom att vara vänlig, ledare hade att uppmärksamma behoven hos alla passagerare och undvika att spendera alltför mycket tid med någon person. Nöjda kunder red skenorna igen i framtiden; ledarna försökte se till att hände.

uniformer

Mössan som de flesta ledare bär, även i dag, skapades från hattar att militären bar på 1800-talet. Hattarna var i allmänhet svart och innehöll en blank faktura på framsidan. En platta som läser "ledare" var typiskt fäst på framsidan av hatten för att låta passagerarna veta vem de kan lita på. Ledare bar byxor och rockar som också liknade de av militären. Uniformer fastställts för ledare tillbaka på 1800-talet används fortfarande av många ledare.


  

Kommentar