Hur man planerar en Spring Break resa till South Beach

October 17

South Beach är en av de hetaste partystäder i Miami. Mellan orörda stränder, shopping i världsklass och pulserande nattliv, hittar du ingen brist på sätt att planera för din break resa våren till South Beach.

Instruktioner

Lär dig grunderna South Beach

1 Ankomst på någon av Miamis två flygplatser. Miami International Airport ligger närmare och betjänas av alla de stora flygbolagen. Fort Lauderdale / Hollywood internationella flygplats är lika tillförlitlig, men ligger ungefär en halv timme bort.

2 Använd Miami Dade Transit System för att nå South Beach. Den offentliga bussystemet är ett säkert och tillförlitligt sätt att komma runt Miami. J vägen kommer att ge dig till Miami och antingen C eller H vägar tar dig resten av vägen till South Beach.

3 Bo på en av South Beachs lyxhotell. Dessa hotell ligger i populära spring break områden såsom Ocean Drive, Collins Avenue, Lincoln Road eller Washington Avenue. SouthBeach-USA.com kan hjälpa dig att hitta det perfekta hotellet (se Resurser nedan).

Party hela natten i South Beach

4 Part förrän 05:00 på många av barer och nattklubbar i South Beach. Det finns mer än 150 nattklubbar i South Beach.

5 Ta pengar. South Beach är inte en billig plats att festa. Täcka avgifter på populära nattklubbar kan vara ganska dyra.

6 Förbered dig på att stå i kö. På populära klubbar kan du räkna med att vänta i linje i flera timmar. Det är alltid en bra plan för att komma tidigt.

7 Klä din bästa. Eftersom South Beach är en av de mest populära destinationerna i mode gemenskap, bör du lämna flip flops och strandshorts på hotellet. Du vill inte att komma till framsidan av klubbledningen endast att nekas entré vid dörren personal.

Butik i South Beach världsberömda varuhus och butiker

8 Besök Lincoln Road Mall för utomhus shopping. Över 400 företag kantar sju block av Lincoln Road inomhusshoppingstråk. Köpa färska livsmedel på bondens marknad varje söndag.

9 Ta en tur till Collins Avenue modedistrikt att se arbetet av världens mest kända mode puckelpist. Ligger mellan femte och nionde gator, är den fashionabla stadsdelen hem till många kända butiker, inklusive Versace, Armani och Nicole Miller.

10 Planerar att besöka Ocean Drive för mer av en ned till jorden shoppingupplevelse. Här hittar du flera av de unga, butiker höft boutique.

Tips

  • Parkering kan vara svårt i delar av South Beach, särskilt under spring break. Slå rusa genom anländer tidigt för en dagsutflykt. Se till att du få massor av kvartal för att betala för parkering under dagen.

  

Kommentar