Hur man frysa Goat yoghurt

October 13

Hur man frysa Goat yoghurt


Get yoghurt är rik på vitaminer och är ett utmärkt alternativ för personer som är laktosintoleranta, men alla yoghurt sorter kan vara svårt att frysa. Utan ordentlig förberedelse, frysning get yoghurt som det är kan leda till frysbrännskada eller en filmjölk, oaptitlig maträtt. Get yoghurt erbjuder en unik, syrlig smak, som kan göras till en fryst delikatess med en vanlig glassmaskinen.

Instruktioner

1 Linje ett durkslag med tre lager av kaffefilter och placera den över en skål som kan samla upp läckande vätska.

2 Sila get yoghurt i minst sex timmar, gärna över natten. Låt yoghurt anstränga genom durkslag i kylskåpet så att den inte kommer att förstöra.

3 Ta yoghurt från silen och plats i en ny skål. Lägga aromämnen och sötningsmedel, om så önskas, därefter i kylskåp i en timme.

4 Frysa get yoghurt i en glassmaskin. Alternativt kan du också sätta den ansträngda och smaksatt yoghurt i en frys säker behållare och förvara det; vid användning av denna metod, rör varje timme eller så för att bryta upp eventuella iskristaller tills det är konsekvensen du letar efter.

Tips

  • 32 uns av get yoghurt kommer att ge ungefär två koppar när ansträngd och fryses.
  • Överväg att lägga frukt eller honung till fryst get yoghurt för att skapa olika smaker.
  • Frys get yoghurt kommer att döda probiotiska mjölksyrabakterier, en bakterie som har visat sig ge gastrointestinala fördelar.

  

Kommentar