Hur man väljer Spaghetti Squash

June 25

Koka en spagetti squash, servera den varm med smör eller olivolja och lite salt och peppar, och du har en god och hälsosam vegetabiliska skålen med en subtil, något söt smak. Du kan även ringla lite pasta sås över den för ett lägre kalori substitut för traditionella spaghetti. Du kan laga denna ovanliga grönsaker på många sätt: bakad, stekt, grillad eller kokt. Det viktigaste steget är att börja med en fyllig, färsk spagetti squash.

Instruktioner

1 Välj en spaghetti squash med glänsande, blek, citron-gul hud. Om squash är vitt eller grönt, det är inte mogen.

2 Plocka upp spagetti squash. Det ska kännas ganska tungt i förhållande till storleken. Undvika alltför stora spaghetti squash eller squash som känns alltför lätt i förhållande till sin storlek, eftersom det kan vara för gammal, tuff och bitter. Spaghetti squash varierar i storlek, men fyra pounds är om genomsnittet.

3 Köp fast squash utan stötar, blåmärken, fläckar, mjuka fläckar eller sprickor. Undvika spagetti squash med en tråkigt utseende, som kan vara övermogna.

4 Sätt spagetti squash i kylskåpet så fort du kommer hem. Spaghetti squash är färskvara, så sparar inte det längre än fem dagar, och inte tvätta det tills du är redo att använda den.


  

Kommentar