Vad Matcher Khaki skor?

July 22

Vad Matcher Khaki skor?


Khaki skor verkar som om de skulle gå med nästan vad som helst tack vare sin neutral färg, men när du öppnar din garderob dörrar att nå för en outfit kan det subtila skor plötsligt verkar på sin plats. Om du är van vid mörkare skor eller något med lite mer visuell påverkan, behöver du bara börja med några bombsäkert dräkten idéer och inse att dessa skor är lika mångsidig som du hade hoppats.

Wild Style

När du har dragit ihop en outfit som inkluderar en super fetstil, det sista du vill göra är att lägga konkurrens med andra starka delar eller tillbehör. Kvinnor, tänk du bär en leopardmönstrad klänning till brunch med vänner. Färgrikt skor verkar mer lämpligt för en utekväll medan svart är mycket säkra. Pop på ett par khaki balett lägenheter i stället för en chic finish. Eller, män, kanske du har hittat en grafisk T-shirt med en allover abstrakt tryck. Lägg till mörk skölj blå jeans och ett par khaki driv mockasiner så åskådare märker din topp snarare än en alltför upptagen ensemble.

Klassiska Prep Pieces

Att hitta en otrolig par chinos som du kan bära från casual till något Dressy tillfällen är som en dröm. Försöker hitta skor som gör de där byxorna se cool i stället för konservativ är den svåra biten. Testa ett par khaki-färgade Chukka Boots. Kvinnor, överväga ett par med en kil sula för en extra snygg spark. Män, ett par av läder eller mocka chukkas med en kontrasterande enda färg, såsom röd eller blå, skapar en mode blick framåt. Khaki skor kommer att blandas med några färg chinos, från marinen till grått till kola. Kasta på en klassisk V-ringad tröja eller vit knapp-front skjorta och du är klar.

dressat Ensembles

Rätt färg skor kan göra eller bryta en elegant ensemble, som är anledningen till att ha ett par khaki skor till hands vid alla tidpunkter är ett intelligent drag. Detta ljus-färgade neutrala fungerar med nästan vilken färg du kan tänka dig och tenderar att förbli utom synhåll så din klädsel förblir den centrala punkten. Kvinnor, kanske du har hittat din dröm klänning i en kombination av bleka och djärva blues; snarare än att försöka matcha din klänning eller göra utseendet tunga med svarta skor, nå för ett par khaki-färgade pumpar. Män, när du har tröttnat på att bära svarta skor med marin eller grå kostymer, eller om du bara letar efter ett sätt att tona ner ditt utseende, välja khaki Oxfords varje gång.

americana Klädsel

I återspegling av den robusta, tonas ner neutrala som ger Americana styling dess friska personlighet, khaki skor är en perfekt match. Till exempel arbetar en vit eller ljusblå denim sundress med bara om någon par skor. Men för en något grov och tumla möter ganska utseende, pop fötterna i ett par khaki oxfords och täcka dina ögon med sköldpadd solglasögon. Eller, kan både män och kvinnor njuta av lyxen att starta ett brett utbud av kläder med ett par raka ben jeans och khaki skor, från mockasiner till enkla stövlar eller Oxfords. Lägg en ostrukturerad bomullsskjorta, såsom nödställda chambray, eller en bomull-poly blandning T-shirt i vitt eller gråmelerad. Byt ut din toppar med samma jeans-och-skor för en mångsidig garderob.


  

Kommentar