Hur man bakar choklad muffins, grossist lager Style

March 20

Om du älskar stora, chocolaty muffins tillgängliga på många lager och grossistklubb butiker, är detta recept för dig. Dessa muffins är lika fuktig, dekadent och förtjusande som de du kan köpa på de stora rutan butiker, men när du gör dem hemma, du spara tid och pengar. Baka denna smet som muffins av alla storlekar - mini, regelbundna eller jumbo - eller gör det mittpunkten i nästa fest som en Bundt kaka.

Instruktioner

1 I en stor skål blanda chokladen kakmix med den torra chokladpudding mix, ägg, olja, vatten, vanilj och gräddfil tills väl införlivade. Försiktigt luckan i choklad chips.

2 Smörj muffinsplåt (s) med sprut fett - eller linje med muffin papper - och fylla varje muffin kopp 3/4 av vägen full.

3 Baka muffins på 350 grader i ca 30 minuter för jumbo muffins, 15 minuter för vanliga muffins, eller 10 minuter för mini muffins. Sätt en tandpetare i mitten av en muffin och ta bort. Om tandpetare kommer ut rena, muffins är redo. Om inte, baka dem för en minut eller två och kontrollera igen.

4 Ta bort muffins från ugnen och pannan, låt dem svalna i 15 minuter före servering.

Tips

  • För att göra detta recept som en bundt tårta, generöst smörja Bundt pan med spray fett, häll i muffin mix, och grädda i 50 till 55 minuter vid 350 grader, eller tills en tandpetare införas i mitten kommer ut rena. Vänd Bundt kakan ut på en serveringstallrik svalna, sedan strö med siktat florsocker innan servering.

  

Kommentar