Hur att täcka en kal fläck med ett hår bit för kvinnor

February 14

Hur att täcka en kal fläck med ett hår bit för kvinnor


Håravfall är inte bara ett problem för män. Kvinnor utvecklar kala fläckar när håret faller ut och inte växa igen. Kvinnor lider av kvinnliga mönster skallighet för en rad olika skäl, inklusive stress, ärftlighet, hudsjukdomar och mediciner. Kvinnor med märkbara kala fläckar vill oftast att täcka upp den saknade hår. Lyckligtvis finns det många lösningar på håravfall. En av de säkraste och minst kostsamma lösningar för att täcka upp en kal fläck är en peruk gjord för kvinnor - så ingen vet bäraren lider av håravfall.

Instruktioner

1 Lär dig mer om de olika metoderna för fastsättning för löshår - som kommer i permanenta, halvpermanenta eller tillfälliga versioner. Metoder för fastsättning inkluderar metallklämmor, dubbelhäftande tejp, bindning lim eller en vävningsprocess. Kostnaderna varierar, liksom underhåll och användarvänlighet.

2 Leta efter en peruk som matchar din hårfärg och konsistens. Syntetiska löshår för kvinnor är billiga och finns i många färger, stilar och texturer. Mänskliga löshår för kvinnor är dyrare, men ger en mer naturlig look. Många tillverkare säljer löshår för kvinnor på nätet och i butiker. Välj den peruk som bäst passar ditt eget hår.

3 Tänk att få en skräddarsydd peruk. Enligt American Hair Loss Association, är de bästa löshår anpassas av människohår. En människohår peruk matcher närmare din naturliga hår. Alla typer av fästmetoder är tillgängliga med skräddarsydda löshår. Dessa är också de dyraste löshår sålda.

4 Fäst peruk till huvudet. För permanenta fastsättningsmetoder såsom limning lim, behöver du hjälp av en hårersättningsbehandlingar expert eller frisör som har erfarenhet av löshår för kvinnor. Fastsättning av peruk via en vävning eller nål-och-tråd process kräver också professionell hjälp. Däremot kan du ansluta och ta bort tillfälliga bilagor - som dubbelhäftande tejp eller metallklämmor - själv när du vill.

Tips

  • Det finns också andra alternativ för att täcka kala fläckar, inklusive läkemedel för håravfall och hårtransplantationer. Eliminera den underliggande orsaken till håravfall, såsom stress eller hårbotten sjukdom, bör vara det första tillvägagångssättet. Se din läkare för råd.
  • Permanenta löshår är avtagbara med en professionell hjälp. Med en bindning lim fäste, stylist tillämpar en kemikalie som löser upp limmet. Med en peruk vävt in i håret, måste stylisten skära av trådarna som håller den på plats.
  • Bindning lim orsakar ytterligare håravfall i det område där den peruk är fäst. En kvinna kan också ha en allergisk reaktion mot limmet.

  

Kommentar