De bästa sätten att tjäna Vattenmelon

March 11

De bästa sätten att tjäna Vattenmelon


Vattenmelon serveras vanligtvis i skivor - en enkel, kyld sommaren behandla haft för sin rena, uppfriskande smak. Även om det är 92 procent vatten, är vattenmelon full av vitaminer och mineraler och har cirka 40 procent mer av cancerbekämpande komponent lykopen per portion än kokta tomater. Vattenmelon kan framgångsrikt integreras i alla typer av maträtter: drycker, sallader, smårätter, förrätter och desserter.

vattenmelon Drycker

Den naturliga sötma av vattenmelon tillför smak till både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Gör sommar drinkar med mosad frö vattenmelon blandas med kryddad rom eller en lättare drink, kombinera purén med chardonnay och club soda för en uppfriskande vin spritzer. För en snabb och färgrik smoothie, kasta några kärnfria vattenmelon i en mixer med vanlig eller vanilj yoghurt och några krossad is och blanda tills väl kombineras.

sallad Idéer

Gör en enkel salladsdressing med socker, soja och balsamvinäger. Kombinera baby gröna med orange sektioner, kärnfria druvor, skivade jordgubbar, vattenmelon kuber och en kvist färsk rosmarin och blanda med förbandet. Toppa med valnötsbitar och smulad ädelost precis innan servering. För en lätt, tillfredsställande lunch sallad, ånga en massa vattenkrasse och toppa med seedless vattenmelon bollar, rakat vit cheddarost och kylt cocktail räkor. Klänning med balsamvinäger och servera med en rostad baguette kryddad med vitlök, smör och färskriven parmesan.

Vattenmelon på grillen

För en distinkt och kryddig sida skålen som par väl med kyckling, fisk eller kött, glasyr tjocka skivor av vattenmelon med en sås gjord av limeskal, limejuice, honung, thailändska vitlök chilisås och salt. Grill över het kol för två minuter per sida och strö över hackad koriander. Göra en god middag entrée genom skewering vattenmelon bitar med förlorade havet kammusslor, borsta kebab med en blandning av soja, rostade sesamolja och hackad vitlök och ingefära och grillning över glödande kol under några minuter per sida.

Desserter med vattenmelon

Sötma och skönhet vattenmelon gör det till en perfekt ingrediens för lätta desserter. Smula hemgjord eller färdigköpta smördeg i en grund skål, topp med kubik kärnfri vattenmelon och strö flera cookies på toppen. Servera med kyld sötad vispgrädde. Skapa distinkta glasstrutar genom rörledningar lite ananas-cream cheese i botten av kakan koner, lägga till några torkade tranbär och en sked vanilj yoghurt och påfyllning var och en med en skopa av kärnfria vattenmelon.


  

Kommentar