Hur Markera Dark Brown Hair hemma med folier

April 6

Hur Markera Dark Brown Hair hemma med folier


Lyfta mörkbrunt hår är en exakt konst. Om höjdpunkterna är för ljusa eller för stor, kommer hår avveckla ser konstgjorda och unga. Men om höjdpunkterna är alltför subtil, du kanske inte ens märker en skillnad. En perfekt balans genom att välja rätt nyans och applicera din färg noga. Du kan ta hjälp av en vän för att se till att höjdpunkter är snyggt och även runt hela huvudet.

Instruktioner

1 Köp en Hårfärger kit i en färg som liknar din bas nyans. Håll färgen inom tre nyanser av din grundton, annars kommer det att se hårda och konstgjorda.

2 Tvätta, torka och kamma håret innan du börja tillämpa höjdpunkter. Del hår som du skulle normalt så att dina höjdpunkter göra din dagliga frisyr.

3 Skär folien i fyra tum med 5-tums rektanglar. Gör folierna större om du har långt hår.

4 Kombinera komponenterna från färgämne kit i en skål och låt färgen utvecklas i enlighet med instruktionerna på etiketten.

5 Kör spetsen av en råtta-tail kam från pannan bakåt bara vid sidan av din sida. När du sakta kam, väva den fram och tillbaka för att skapa sektioner för att markera. Ju mindre sektionerna, desto mer naturliga dina höjdpunkter visas.

6 Vik om en tum av en bit folie över handtaget hos råttan-tail kam. Håller den del av håret bort från dig huvudet, skjuter kam och folien under den del av håret på hårbotten. Lägga håret platt i mitten av folien.

7 Paint färgämnet på folierad delen av håret, med början vid roten och borsta ut mot spetsen. Vänd på folien upp, ta bort kammen och tryck foliefliken på din hårbotten för att förhindra färgen från leechar. Vik kanterna på folien inåt så att det färgade sektionen är helt täckt.

8 Upprepa foliering och färgningsprocessen på resten av huvudet. Låt färgen att ställa till den angivna tiden, sedan bort folierna och skölj håret. Låt inte färgen för länge eller om du riskerar att lätta håret alltför drastiskt.


  

Kommentar