Glas hårbotten rake för hår tillväxt

July 27

Glas hårbotten rake för hår tillväxt


Med hjälp av en glas hårbotten rake för att stimulera hårväxt är en holistisk estetisk process som har funnits sedan 1930-talet. FDA har godkänt glas hårbotten rake för användning vid behandling av estetiska villkor såsom rynkor, acne, grått hår, mjäll och håravfall eller skallighet.

Mekanik

Glaset hårbotten rake är en låg-strömkälla av högfrekventa vågor i den violetta regionen av spektrat. Varje handenhet har en Tesla spole som skapar en låg ström. Den nuvarande exciterar inert argongas inuti röret, vilket skapar den violetta färg i glaset. Ljus, värme, elektrisk energi och ozon produceras genom varje fastsättning.

topiska Functions

Exponering för elektrisk energi hjälper störa enzymer som inför dvala till hårsäcken, bryter upp talg uppbyggd och tar bort bakterier på hårbotten.

subdermala Functions

Glaset hårbotten rake är känt för att överföra antioxidant elektroner in i huden, vilket skapar ozon och neutralisera fria radikaler. Exponering för laddade partiklar med hög frekvens ger en mild uppvärmningseffekt, som ökar cirkulationen och vidgar blodkärlen.

Använd och säkerhet

Vid användning av glas hårbotten raken, undvika att använda hårprodukter som innehåller alkohol, och alltid arbetar endast på torrt hår. Börja på effektnivån noll och långsamt öka spänningen beroende på bekvämligheten för användaren. Kontrollera alltid sladden och isolator av telefonen för någon nötning.

Laglighet

I februari 2007, tillkännager Lexington International LLC FDA godkännande för sin medicinska laseranordning, HairMax laserkam.


  

Kommentar