Hotell på Crescent Beach i Siesta Key, Florida

November 24

Hotell på Crescent Beach i Siesta Key, Florida


Siesta Key är en ö som ligger vid Mexikanska golfen i sydvästra Florida som sker parallellt fastlandet gränserna för staden Sarasota. Mest känd för sina vita kvarts stränder, är Siesta Key indelad i tre områden: Siesta Beach, Crescent Beach och Turtle Beach, som ligger på den södra spetsen av ön. Crescent Beach tenderar att vara en mer fredlig och privat område, enligt Siesta Key Chamber of Commerce, och har flera boendealternativ.

House of the Sun Condominiums

Beläget på Siesta Key Crescent Beach, är huset av solen bostadsrätter privatägt och finns att hyra nattliga eller veckovis. Resorten har en uppvärmd pool med soldäck, en privat tennisbana, tillgång till stranden och en grillplats. Förutom poolen däck, två soldäck på fjärde och femte våningen har utsikt över solnedgången och plats för större grupper. Trådlös Internet-tjänsten är tillgänglig på House of the Sun och säkerhetsåtgärder omfattar anvisad och knappat tillgång till alla faciliteter. Alla 50 individuella två sovrum enheter är fullt möblerade och utrustade med kök och privata visa däck med skjutdörrar. The House of the Sun ligger där Midnight Pass Road möter Stickney Point Road i Siesta Key.

House of the Sun Condominiums

6518 Midnight Pass Rd.

Sarasota, FL 34242

941-349-4141

siestakeyhos.com

Siesta Beach Resort & Suites

Reservera en jacuzzi svit på Siesta Beach Resort & Suites för en avkopplande kväll efter en dag på den närliggande sandstranden. Ett fullt utrustat kök tillåter gäster att laga mat i deras svit eller använda anläggningens grillar för en smak av hem. Andra boendealternativ på denna anläggning inkluderar standardrum, studior och en eller två sovrum sviter med vardagsrum. Simma i anläggningens utomhus uppvärmd pool och jacuzzi för ett alternativ till salta bad och stoppa genom lobbyn på morgonen för gratis kaffe och bakverk. Siesta Beach Resort har en två våningar Mediterannean-tema exteriör och ligger i Siesta Village, som har butiker, specialbutiker och restauranger. Siesta Beach Resort & Suites ligger nära korsningen av Ocean Boulevard och Beach Road nära den norra spetsen av Crescent Beach.

Siesta Beach Resort Hotel & Suites

5311 Ocean Blvd.

Siesta Key, Florida 34242

941-349-3211

siestakeyflorida.com

Sarasota Surf and Racquet Club

Sarasota Surf and Racquet Club har ett och två sovrum lägenheter med slutna uteplatser tillräckligt rymlig för par eller familjer att tillbringa en längre tid. Fyra tennisbanor terar två olika ytor är tillgängliga för gäster och lektioner tillhandahålls av lokala instruktörer. En strandnära uppvärmd pool är populärt med Sarasota Surf besökare och en ytterligare pool ligger nära rekreation byggnad, som inrymmer ett gym. Grill på en grill nära stranden och använda rastplats för att äta middag med utsikt. Villa enheter har fullt utrustade kök, sängkläder, handdukar, kabel-TV och utsikt över vattnet finns. Sarasota Surf and Racquet Club ligger sju miles söder om centrum Sarasota i hjärtat av Crescent Beach.

Sarasota Surf and Racquet Club

5900 Midnight Pass Rd.

Sarasota, FL 34242

941-349-2200

sarasotasurf.com


  

Kommentar