Hur får jag Crab Cakes att hålla ihop om de faller sönder?

December 6

Hur får jag Crab Cakes att hålla ihop om de faller sönder?


Crab cakes är gjorda av krabba kött, panering, örter och kryddor. Att krabba kakor hemma är ett underbart sätt att experimentera med olika skaldjur smaker och texturer. Tyvärr har många hem kockar har problem med krabba kakor som faller isär under beredning eller efter tillagning. Det finns flera sätt att säkerställa att din krabba kakor förbli intakt ända till middagsbordet.

Instruktioner

1 Lägg äggvita i stället för äggulor att förbereda krabba kakor. De vita kommer att fungera som ett lim som kommer att hålla kakor tillsammans.

2 Hantera krabba kakor så lite som möjligt under framställningen. Detta kommer att säkerställa att kakorna inte smulas sönder under det att plockas upp.

3 Förvara krabba kakor i kylskåpet i en timme innan bakning eller stekning. Nedkylning krabba kakor kommer att göra dem mer solid, vilket kommer att bidra under ytterligare hantering och bakningsprocessen.

4 Vänd krabba kakor endast en gång när de är i stekpannan eller ugn. Detta kommer att säkerställa att de inte bryter förutom hanteras drivet under tillagningen.


  

Kommentar