Hur man köper 5 liter vatten Kannor

July 27

Lokalisera fem liter vatten kannor att köpa tar lite ansträngning, men plast vattenkannor kan hittas i de flesta samhällen för väldigt lite pengar. När du har köpt kan kannor återanvändas efter behov eller används för att lagra vatten för nödsituationer. För camping eller andra fritidsaktiviteter, kanske du vill köpa mer hållbara idrottsman vattenkannor.

Instruktioner

Köpa vatten Kannor

1 Kontrollera din lokala livsmedelsbutik. Om de har buteljerat vatten finns, är chansen att de säljer den i fem-gallon kannor. Du kommer att få betala en extra insättning på kannan utöver priset på vatten.

2 Titta i lokala sportartiklar butiker. Det finns olika tillverkare som gör fem liter vatten kannor för camping, fiske eller andra utomhusaktiviteter. Dessa kommer att kosta mer än vad som finns tillgängligt på en livsmedelsbutik, men kommer också att bli mer hållbara.

3 Begär kataloger från Cabela, LL Bean och andra leverantörer av utrustning för utomhusbruk. Var noga med att räkna av kostnaden för frakt till den totala kostnaden för de kannor vid prissättning.

4 Kontrollera webbutiker. Webbplatser som Amazon och Walmart.com bär kannor till rimliga priser. Wal-Mart tar order på nätet och skicka kannor till närmaste butik utan fraktkostnad.

5 Kontrollera med återförsäljare såsom amerikanska Plastics om du planerar att köpa ett antal kannor. Att köpa kannor av fallet eller i större antal kan ge dig stora besparingar under köpa en i taget.

Tips

  • Om du planerar att lagra vatten för nödsituationer, tillsätt 1/8 tsk vanlig hushållsklorblekning per liter vatten. Detta kommer inte att påverka smaken på vattnet men kommer att förstöra eventuella bakterier från kranvatten eller en oren container.Wash och torka alla vattenkannor innan de fylls med vatten.Det finns en mängd olika typer av kannor på marknaden. Vissa är hopfällbar för förvaring. Vissa har en pip som gör vattnet lätt att komma åt. Välj den typ av kanna som passar dina behov.

  

Kommentar