Hur man skickar Popcorn

September 1

Hur man skickar Popcorn


Enligt Förenta staternas Department of Agriculture och Bentleys Popcorn, är popcorn en av USA: s mest populära snacks. Native till USA: s, popcorn har en lång historia. Européerna observerade indianer poppar popcorn på 1600-talet, och koloniala bosättare fick äta popcorn med socker och grädde till frukost. Popcorn fortsatte att vara populär i hela 1800-talet, i 1900-talet - särskilt under depressionen - och är fortfarande populär i 21-talet.

Oavsett om du skickar smörade popcorn, karamell majs eller popcorn bollar, är popcorn en enkel present att skicka via USA Postal Service.

Instruktioner

1 Sätt popcorn i sin behållare. Hållbara plastpåsar, som blixtlås påsar fungerar bra. Popcorn burkar är särskilt hållbara och är ett trevligt sätt att presentera din gåva. Om du väljer att använda en popcorn tenn, kommer du fortfarande vill sätta popcorn i en plastpåse innan popcorn i tenn för att hålla ditt paket ren och se till att popcorn är så sanitära som möjligt.

2 Placera popcorn och dess förpackning i kartongen. Om popcorn har överskott utrymme i rutan, sätter packning jordnötter för att säkerställa popcorn behållare förblir så stilla som möjligt under transporten.

3 Stäng lådan. Tejpa lådan med förpackningstejpen. Försegla toppen och botten av lådan så att rutan är ordentligt stängd, utmed längden av lådan. Lägga ytterligare tejp utmed bredden av lådan, passerar över det tejpade längden av lådan, varannan eller var tredje inches för extra stabilitet.

4 Märk ut någon scan etiketter, skriva, tidigare adressinformation och så vidare från lådan med hjälp av markören. På en övre vänstra hörnet av rutan, skriver ditt namn och adress. I mitten av rutan, skriver namn och adress på den person du skickar popcorn till.

5 Ta den förpackade popcorn till ditt lokala postkontor. Har post expediten väga popcorn att avgöra hur mycket porto kommer att kosta för popcorn. Du kommer att presenteras med olika leveranstider och prisklasser för att skicka popcorn. Kom ihåg att popcorn kommer att gå unken, särskilt om du har gjort det färska och inte köpa det från en popcorn specialitet butik, när man överväger leveransdatum.

6 Betala posten kontorist för popcorn paketets porto. Vrid popcorn paketet över till USPS kontorist. USPS skickar popcorn paket på posten.


  

Kommentar