Hur man gör Fresh Sun Tea

May 26

Hur man gör Fresh Sun Tea


Färsk sol te är en läcker och uppfriskande sommardryck. Det är också en hälsosammare alternativ till läsk, särskilt om du går lätt på sötningsmedel, eftersom te är rikt på antioxidanter. Det är också ganska sparsam, eftersom endast nödvändiga ingredienserna är te och vatten. Men det kräver lite tålamod, eftersom även om processen är mycket enkel, tar solen te ett par timmar att göra.

Instruktioner

1 Placera tepåsar i en glaskanna, knyta ändarna till handtaget på kannan för enkel borttagning senare. Glas kannor är bäst för sol te, eftersom plast negativt kan påverka smaken av te när det sitter i solen.

2 Fyll kannan med vatten. Tepåsarna kan flyta i början, men de kommer att sjunka när de suger upp vatten och blir tung.

3 Placera kannan i ett soligt område, såsom nära ett fönster eller på en veranda. Om du lämnar det utanför, placera en ren skålen handduk över toppen för att hålla insekter och smuts.

4 Låt kannan i solen i ungefär två timmar. Den tid du lämna ut det beror på hur stark du vill ha te.

5 Ta bort tepåsar.

6 Söta efter smak med honung eller socker om så önskas. Helt enkelt lägga till honung eller socker och rör om te tills det kombineras. För sött te, använder ungefär en kopp socker eller honung per gallon.

7 Smak med citron om så önskas genom att klämma färsk citronsaft i kannan, och rör om. Du kan också använda grapefrukt, lime eller apelsinjuice för att smaksätta din te.

8 Tjäna över is.


  

Kommentar