Långa lagrings hemlagad tilltugg

December 14

Långa lagrings hemlagad tilltugg


Om du kommer att ta tid att förbereda hemlagad snacks, bör du välja snacks som håller väl och länge i lager. Detta innebär i huvudsak att undvika livsmedel som är rika på fukt som leder till förstöring, samt livsmedel som innehåller kött och mejeriprodukter. Du kan förbereda en stor sats av snacks i bulk och hålla dem i ditt skafferi för bekväm åtkomst vid förpackning luncher eller när hungerstrejker.

Nötter

När ätas med måtta - några uns åt gången - nötter är en närings mellanmål som kan ge ett stort energitillskott när du känner dig trög. Du kan hitta ett brett utbud av rutinerade nötter i snackgången på någon affär eller gör din egen om du föredrar att kontrollera de ingredienser som går in i din snacks. Köp ditt val av råa nötter, såsom mandlar, valnötter eller pistagenötter, lägg ditt val av kryddor, såsom havssalt eller en kanel och socker blandning, och steka dem. En vakuumförseglad förpackning av nötter kan pågå i upp till 2 år oöppnade eller upp till 18 månader i en öppnad förpackning.

dehydratiserad frukt

Färsk frukt inte har en särskilt lång hållbarhet, men om du tar bort fukten från frukten du öka hållbarheten dramatiskt samtidigt behålla de flesta av de näringsmässiga fördelarna. Ett av de enklaste sätten att torka frukt är med en dehydrator. Dehydrators har flera stapel rack som tillåter luftcirkulation; de distribuerar låg värme långsamt dra ut fukten. Alternativt kan du använda ugnen lägsta inställningen att torka frukt hemma. När du använder färsk frukt är alltid bäst för torkningen, kan du använda dräneras konserverad frukt att spara på förberedelsetid.

granola

Nå för en handfull granola när du letar efter ett snabbt mellanmål till upptrappade du mellan måltiderna. Granola kan innehålla ett obegränsat antal hälsosamma ingredienser för att fylla upp dig och hålla dig nöjd. Havregryn är en stapelvara ingrediens i granola, men du kan skräddarsy din granola blandas med valfritt antal ingredienser, såsom linfrön, Chia frön, hackade nötter och hackade, torkad frukt sötad med honung. Om du föredrar granola i praktisk bar form, använda extra honung eller agave nektar att binda ingredienserna och pressa dem på en plan pan att baka. Granola kan hålla i flera månader inuti en lufttät behållare, och har en ännu längre hållbarhetstid, om vakuumförseglas.

kex

Kex kan ätas slätt som ett mellanmål på egen hand eller som en del av ett mellanmål tillsammans med mer ömtåliga livsmedel såsom ost och dip. Friska hantverkare kex kan snabbt öka din livsmedelsbutik räkningen, så blanda dina egna ingredienser och baka kex hemma. En grundläggande cracker receptet kräver mjöl, vatten, salt och bakpulver för att höja dem en aning. Du kan säsongen kex med nästan vad som helst, till exempel olivolja, parmesanost, rosmarin, vitlök, havssalt eller svartpeppar. Alternativt kan du köpa pitabröd, skär dem i chip eller kracker former, krydda efter smak, och baka tills de är gyllen och skarp. Dina hemlagad kex eller chips kan lagras i en månad eller mer i lufttäta behållare, beroende på ingredienser.


  

Kommentar