Hur man använder en Top Paw Chrome Pinch Training Collar

July 7

Top Paw krom nypa utbildning krage är en populär krage för att styra koppel dra bland hundar i alla storlekar. Kragen har en formidabel utseende på grund av paren av metallklor som pekar in mot hundens hals. Används på rätt sätt, är det faktiskt en human träningsverktyg. Tyvärr har många människor inte förstår hur man använder kragen och skaderisken till sina hundar som ett resultat. Denna typ av utbildning krage måste monteras på rätt sätt och används på rätt sätt, för säkerhet samt goda träningsresultat. En nypa krage är avsedd att användas endast under ett träningspass, och aldrig för användning hela dagen.

Instruktioner

1 Mät din hundens hals tätt, upp nära baksidan av öronen. Klämkragar ibland säljs i inches, såsom 22 inches eller upp till 22 inches. Andra gånger de helt enkelt säljs i små, medelstora, stora och extra stora storlekar, som fortfarande motsvarar en maximal längd i inches (läs kragen paketet). Kragen du väljer bör vara närmast den maximala längden anges på förpackningen. Du kan ta bort eller lägga till länkar som behövs för att få en perfekt passform. Kragen ska passa högt upp på hundens hals, tätt nog att kragen inte glider ner i halsen, men löst nog att det inte gräva i hundens hud när det inte finns någon dra.

2 Lås upp en länk och placera krage runt hundens hals, nära öronen. Sätt ett utsprång från en länk till dess motsvarande hål och sedan pressa utsprånget länkar samman tills matchande stift faller på plats. Se bilderna på Leerburg.com i referenserna nedan.

3 Fäst koppel till båda ringarna på nypa kragen om detta är första gången du använder Top Paw krom nypa utbildning krage. Detta kallas den döda-ringen, och det begränsar något det tryck som appliceras på hundens hals under en korrigering. De döda-ring koppel anslutning är det säkraste och bör användas om din hund inte svarar på det. Om du behöver större tryck av live-ringen ansluter koppel bara en ring.

4 Använd en andra slip krage som också passar tätt ovanför nypa kragen och fästa kopplet till båda kragar på en gång. Ed Frawley av Leerburg Kennels, kallar detta andra kragen en "dominant hundhalsband". Det är ett rep eller nylon "choke" krage som passar nära halsen och ska alltid användas tillsammans med nypa kragen eftersom kläm kragar ibland kan lossna just i det ögonblick du behöver dem mest. Denna andra krage är ett måste för att undvika tragedin, såsom din hund attackerar en annan hund eller kör framför en bil.

5 Håll koppel lös hela tiden utom när det verkligen ger en korrigering. Om koppel är inte löst, kommer hunden lär sig att dra hårdare och hårdare, vilket resulterar i skador på både dig och hunden. Gå med en lös koppel och i det ögonblick din hund flyttar en bit framåt, pop koppel att utöva påtryckningar omedelbart och sedan släppa. Om hunden inte sakta ner, tillämpa en annan korrigering snarare än att bara hålla kopplet ständigt tätt.

6 Ta bort kragen genom att nypa ihop ett utsprång länk och haka av den.

Tips

  • Var noga med ringarna som koppel fäster finns på sidan av hundens hals och inte under hakan.
  • Skjut aldrig kragen över hundens huvud att sätta på eller ta bort kragen. Haka en länk och sedan rehook det att sätta kragen på eller ta bort det.

  

Kommentar