Hur konvertera färsk ingefära till mald ingefära

November 30

Färsk ingefära kan torkas hemma sedan mals till ett pulver för användning i matlagning. Pulveriserad ingefära ger en ovanlig smak till huvudrätter och desserter. Pulveriserad ingefära kan läggas till kötträtter, grytor, risrätter, tårtor och kakor. Färsk ingefära säljs i de flesta livsmedelsbutiker och marknader gård. Det är relativt billigt och hålla väl.

Instruktioner

1 Bort skinnet på två färska rotstockar av ingefära med en potatisskalare. Skal på bordet eller disken. Remover den tuffa utanför skal. Kassera skal.

2 Linje en stor skylt med bakplåtspapper. Med hjälp av en hand rivjärn, riv färsk ingefära på vaxat papper. Ingefära kommer att vara i form av tunna skärvor.

3 Linje en stor plåt med bakplåtspapper sätta riven ingefära skärvor på bakplåten. Sprid riven ingefära jämnt på bakplåten.

4 Placera plåten i en torr och sval plats i köket där det inte blir störd. Täck riven ingefära med vax papper så insekter och mat inte kommer att landa på dem. Vänd riven ingefära en gång dagligen med tång, som lyfter av vax papper, sedan ersätta det varje dag tills ingefära är torr.

5 Mala torkad ingefära i krydda kvarn, kaffekvarn, eller ens matberedare. Sätt torkad ingefära i glasflaskor och ersätta locken. Förvara i ett svalt och torrt ställe som köksskåpet.


  

Kommentar