Lätt frisyrer för svarta kvinnor

February 28

Svarta kvinnor möter särskilda kamp när det gäller deras hår. Texturen hos afro-amerikaner "hår kan vara svårt att arbeta med, och en del kan hantera envisa lockar. Svarta kvinnor, dock bör omfatta håret struktur och naturliga stil. Detta kan spara pengar på behandlingar och styling, och tillåter dig att njuta av din naturliga hår. Det gör också håret mycket lättare att ta hand om. Lätt frisyrer för svarta kvinnor är de som sluta kämpa typ och hårtyp och arbeta med den för att skapa en sofistikerad look.

beskurna Short

Några svarta kvinnor tycker att det enklaste sättet att ta itu med deras hår är att klippa det kort. Lyckligtvis flesta svarta kvinnor har funktioner och ansiktsformer som bådar gott för kortklippta hår, vilket gör dem ser sassy och original. Prova en kort pixie cut, som Halle Berry sport, eller vara mer vågad och välja surr håret kort överallt. Effekten är eterisk och sofistikerat, för att inte tala high fashion. Styling är en bris. För pixie nedskärningar, bara blanda en klick gel med pomada eller hår vax på fingertopparna och rufsa håret försiktigt. För surrade hår, vakna upp och gå.

samtida Bob

Om du har släta hår, men det går lätt sönder med styling verktyg och produkter, prova en genväg som tar bort alla de återvändsgränder från håret så att det ser snyggare. En axellångt eller kortare bob ser modern, särskilt om det har några graderade skikt eller är kortare i ryggen än det är i fronten. Detta gör att du kan visa upp smidig konsistens utan tortera håret med strykjärn eller relaxers. Detta är också en bra frisyr för att skära vissa trendiga lugg in i, som ger håret lite mer djup och volym.

naturliga lockar

Många svarta kvinnor har kinky, naturliga lockar som de slåss med varje dag. I stället för att bekämpa dem, tämja dem att skapa en naturlig och stolt frisyr som du kan visa upp. Först, leta efter en frisör som specialiserat sig på att hålla svarta kvinnor hår naturligt utan hjälp av relaxers. Hon kan skära i en stil som skikt lockarna att ge dem bättre form. Använd sedan en kombination av stylingprodukter, såsom en lock creme eller flexibel gel, att krama i håret när det är vått att definiera lockarna, och sedan en diffusor för att ställa in dem och hålla dem ser frisk och glänsande. Visa upp din naturliga hår och spara tid och pengar genom att inte försöka förändra det.


  

Kommentar