Hur man spelar upp blek hud på vintern

August 24

Hur man spelar upp blek hud på vintern


Ljushyade damer, är vinter din tur att glänsa. Med våren och sommaren bronzers en sak av det förflutna, kan du ta med din lysande hud i fokus. Oroa dig inte ser ut som de odöda. Det är möjligt att ta ut en utstrålning speciellt lämpade för en blek hy. Allt du behöver innan du går ut genom dörren är en halsduk eller pashmina i en nyans som ytterligare visar upp din vackra hud.

Instruktioner

1 Använd lämplig fuktkräm för din hudtyp. Under de kallare månaderna, blir huden torrare och kan flagna. Låt inte din vackra hud att fläckas av fula peeling och rodnad på grund av irritation. Öka intensiteten i din fuktighetskräm, och kom ihåg att slather på solskyddsfaktor när du kliver ut på dagtid.

2 Ställa alabaster liknande egenskaper i huden. Applicera en fylligare-täckning grund än du normalt använder för en mer tydligen perfekt finish. Om din hud är nära perfekt utom för mindre ojämnheter och missfärgning, tillämpa din bas med en fuktig makeup svamp att fastställa en tunnare men jämnt lager av produkten. Se till att någon rodnad flytta dold. Du kanske inte behöver använda en concealer eller mörkläggning efter applicering din foundation, men har en i din makeup kit för säkerhets skull.

3 Kontrast levande färger mot bakgrund som är ditt ansikte. Genom att vrida ansiktet i en tom duk med foundation, vinter perfekt levande nyanser som hallon, elektriskt blått och Deep Purple kommer verkligen pop. Använd färger val på ögon, kinder och läppar. Var inte rädd för stark pigmentering. Du kan enkelt blanda något som ser alltför hård med hjälp av en praktisk makeup svamp. Om du fortfarande är osäker, använd nyanser från samma färg familj över hela ansiktet så att du inte gå fel.

4 Ge dig själv en ljus hy. Även om du inte har naturligt rosa kinder, kan du använda mer rodna än vanligt på bara äpplen att få fokus på självlysande huden. Du behöver inte använda levande vinter nyanser. Använd en creme rouge som matchar din naturliga färg och lager på den se ut som om du bara fick från en promenad i kylan. Prova en gel för mer av ett målat utseende. Rengör bort uppenbara linjer i din ansökan med svampen.

5 Förbättra höjdpunkterna i ansiktet med skimmer överstrykningspenna. För semester, är tydligare silver eller guld acceptabelt. Helt enkelt lägga ned en tunn jämnt lager efter varandra för att få önskad effekt. Inte bara kommer din hud har mer av en glöd, kommer din benstomme verkar mer definierat, liksom. Badda på topparna av kindben, ner näsryggen och på andra områden som du vill ta med mer ljus. Blanda med din svamp för en glöd som inte verkar sitta på toppen av din hud, men ser ut som om den kommer från inom. På samma sätt kan du uppmärksamma din dekolletaget samt med en finmalt skimmer pulver.

6 Använd en scaarf

Tips

  • Med din känsliga färg, är det lätt att se överdrivna med smink, så försök bara en eller två av dessa förslag åt gången.

  

Kommentar