Hur man skapar Geisha frisyr

January 27

Traditionell geisha är japanska performancekonstnärer. Deras konst består av klassisk musik och dans. Geisha har blivit lika känd för sin genomarbetade smink, frisyr och klänning som deras konstnärskap. Japanska geisha har länge varit misstas för prostituerade, eftersom det under andra världskriget, prostituerade imiterade ofta utseendet på geisha, även kallar sig \ "Geisha flickor. \" De amerikanska soldater ofta inte vet skillnaden mellan "Geisha Girls" och sann geisha . Skapa geisha frisyr kan vara tidskrävande. Följ dessa steg för att skapa en vacker geisha frisyr på så kort tid som möjligt.

Instruktioner

1 Tvätta håret med en Volumizing schampo och tillämpa mousse hela. Föna håret rakt med en stor rund borste, dra håret sträckt från rötterna till ändarna. När håret är torrt, retas håret undertill något att lägga till volym.

2 Del håret i tre sektioner; upptill och på två sidor. Låt ryggen hängande ner för nu. Borsta håret på toppen jämn och skapa en poof genom att bläddra tillbaka över toppen av huvudet, och säkra den med nålar på kronan. Tryck handen direkt till hårfästet och med håret mellan fingrarna; Dra försiktigt uppåt skapa "poff". Spraya denna överdel med extra fast hålla hårspray, särskilt på kronan där den är fäst.

3 Ta ett avsnitt och håll håret direkt ut åt sidan. Så småningom rulla håret runt hela handen, i en bakåtrörelse mot huvudet. Detta bör skapa en bred rulle. Stift inuti valsen stadigt huvudet. Om rullen ser smal, lossa den med fingrarna på stiften för att göra det bredare. Helt säkra den med en massa hårspray. Upprepa rullen på den andra sidan.

4 Jämna ut resterande hår hängande ner i ryggen med en borste. Rulla upp håret i en gigantisk rulle mot till nacken på nacken och säkra med stift. Du kan behöva en vän att hjälpa, då rullen bör bredden på båda händerna med fingertopparna ihop. Du kan släppa delar om du försöker att fästa den själv. Återigen, spraya gillar galet med fast hårspray.

5 Smycka håret med pinnar, som korsar varandra på baksidan av huvudet, med toppar på kronan. Stift en stor blomma, såsom en solros i mellan toppen och en kantrull, framåt och så många andra blommor runt huvudet, i mellan rullar, som du önskar (se Resurser). Allt du behöver göra för att slutföra din geisha utseende, är att skapa genomarbetade vit i ansiktet smink och klänning i genomarbetade kimono kostym.

Tips

  • Denna frisyr kan endast skapas med långt hår. Om du har kort hår, kanske du vill överväga att köpa en geisha peruk (se Resurser).
  • Du kan aldrig ha för mycket hårspray med denna look. De breda rullar behöver extra stöd för att stanna på plats.

  

Kommentar