Hälsosam kost av Dvärgschnauzer

October 22

Hälsosam kost av Dvärgschnauzer


Dvärgschnauzer behöver en hälsosam kost som liknar andra hundar, men du bör ha i åtanke att denna hund är mottagliga för diabetes, Willebrands sjukdom, njursten och leverproblem. De tenderar också att gå upp i vikt om inte på rätt kost. Mata honom färska livsmedel eller ett kommersiellt varumärke är upp till dig, men se till att han har en balanserad kost bestående av protein, kolhydrater och fibrer, vitaminer, mineraler och fettsyror. Välj mellan torr eller våt mat och läsa etiketten för att säkerställa din hund får rätt antal kalorier och rätt mängd fett i sin diet.

Vad att mata dvärgschnauzer

Fläsk, nötkött, potatis, vete och rödbetor är det bästa man kan mata din hund. Undvik mat med mycket socker eller fett för att minska risken att utveckla diabetes och viktökning. Mata hundmat låg fetthalt och socker. Vissa ägare tror på sourcing kött från endast slaktare, men det kan bli dyrt. Det bästa är att se till att du väljer en hög kvalitet hundmat varumärke med kvalitetskött, även om det är lite dyrare än andra märken.

Hur man mata dvärgschnauzer

En valp kommer att behöva äta mer mat än en fullvuxen vuxen kommer. Mata honom två medelstora måltider dagligen en gång fullvuxna. Det kommer att finnas instruktioner på hundmat paket för hur ofta att mata ditt husdjur. Variera detta om du känner din Schnauzer skulle kunna göra med mer mat eller en högre frekvens, men var noga med att inte över foder ditt husdjur. Inte mata dem matrester från bordet av fet, kryddig eller salt mat som de kan drabbas av mag-frågor.

Övergödning din dvärgschnauzer

Övergödning kan orsaka diarré hos valpar, och valpen kan också bli fet. Ge din valp en behandling genom att lägga till vissa frukt eller grönsaker till sin måltid, som en bit av morot eller äpple. Tillfällig hund behandla är bra med måtta. Om miniatyrschnauzer utvecklar diarré eller kräkningar, tjäna honom en tesked av vismut vätska eller en anti-diarré och mata honom ingenting för 12 timmar. Sätt honom på en intetsägande kost, som kyckling och ris, i två dagar. Om symtomen förvärras, kontakta din veterinär.

Utfodring din Schnauzer Korrekt

Titta på hunden och bedöma hans hälsa. Han bör ha en frisk päls och klara ögon med gränslös energi. Äldre Schnauzers kan trötta snabbare efter träning, och det är att vänta. Han kan gå ner i vikt, så börja mata honom en diet med vitaminer och mineraler och skära ned på mängden protein och fett i sin kost. Utfodring mindre portioner mer regelbundet kan vara ett annat alternativ.


  

Kommentar