Hur man blandar ansikte makeup i halsen

February 2

Hur man blandar ansikte makeup i halsen


Stiftelsen är basen för resten av all makeup som du bär. Tillämpas korrekt grund skapar en ännu tonas och naturlig look. Det är viktigt att blanda smink från ansiktet i halsen utan att lämna linjer mellan de två.

Instruktioner

1 Stå framför en spegel i ett väl upplyst rum. Notera skillnaden i hudfärg mellan ansiktet och halsen.

2 Välj makeup för halsen som matchar hudtonen i ansiktet.

3 Välj en stor, fluffig och rundborste att tillämpa pulver stiftelse. Plocka upp puderform från kanten av behållaren med endast en sida av borsten. Plocka upp endast en liten mängd pulver på fibrerna i borsten i taget. Använd borste för att fördela makeup jämnt över huden.

4 Applicera pulver foundation på halsen utmed käklinjen och under hakan. Arbeta från hakan ut mot käklinjen och sedan ner på halsen. Använd en nedåtgående slag för att minimera effekterna av borsten på ansiktshår. Se till att det finns ingen separation av färg eller synlig linje mellan ansiktet och halsen.

5 Använd en fuktig svamp om du väljer en flytande foundation. Häll en liten mängd makeup på toppen av din hand. Doppa svampen i makeup. Jämna ut svampen över käklinjen. Använd nedåtgående rörelser för att blanda smink över käklinjen och på halsen. Kontrollera om separation av färger och synliga rader.

6 Ställ grunden med en lätt damning av matchande pulver. Försiktigt klappa borsten på huden i ansiktet och kanten av halsen. Flytta borsten lätt i en cirkelrörelse för att hålla grunden intakt.

7 Borsta en bronzer, ett pulver som är en blandning av de två nyanser av foundation, på halsen och runt käklinjen. Använd en cirkelrörelse för att polera makeup i huden. Borsta längs käklinjen för att radera eventuella kvarvarande linjer mellan ansiktet och halsen.

Tips

  • Huden bör alltid vara rena och fräscha tvättas innan du använder något smink. Om huden är torr, applicera ett vattenbaserat fuktighetskräm innan du applicerar foundation.
  • När du använder en fuktig svamp i stället för en torr att tillämpa flytande smink, är makeup lättare att tillämpa och svampen kommer inte absorberar extra makeup.
  • Applicera alltid grunden först, sedan med resten av din makeup rutin.

  

Kommentar