Hur man naturligtvis ta bort öronvax

October 21

Hur man naturligtvis ta bort öronvax


Vax kan tyckas ganska grov, men du ska veta att det är faktiskt mycket friska och viktig. Öronvax skyddar örat trumman och innerörat kanalen från infektioner. Det är därför du inte ska försöka att bli av med öronvax om du har svårt att höra på grund av det, eller om det finns en överdriven mängd. Hursomhelst, kan det inte vara en dålig idé att be din läkare om du bör försöka bli av vax.

Instruktioner

1 Börja med fiskoljekapslar en gång om dagen. Fiskolja är otroligt bra för din hälsa och är relaterat till att föra nivåer av öronvax ner till en normal nivå.

2 Applicera några droppar tea tree olja i varje öra. Låt det stanna där i en minut eller så och det kommer att börja bryta upp öronvax. Det kommer också att döda eventuella bakterier eller svamp som kan förekomma i örat.

3 Fyll en gummi glödlampa spruta med vatten. Se till att vattnet inte är för kallt eller det kan vara något smärtsamt.

4 Squirt lite vatten i örat. Detta kommer att tvätta ut allt öronvax att tea tree olja har lossnat och bryts sönder för dig.

5 Använd en bomullstuss för att badda öronen när du är klar. Se till att dina öron torkas ut mycket väl efter att bli av med öronvax.

Tips

  • Om du inte har tea tree-olja, kan du ersätta det med väteperoxid.
  • Använd aldrig bomullstoppar för att bli av med öronvax. Det kommer bara att orsaka mer skada.

  

Kommentar