Hur man håller undereye concealer skrynklas

April 1

Hur man håller undereye concealer skrynklas


Öga concealer ljusare trötta utseende ögon och jämnar ut hudtonen. Men skrynklas och klumpbildning är vanligt när ögat concealer inte tillämpas korrekt. När detta händer, du sluta att uppmärksamma fina linjer och rynkor. Oavsett om du använder en pensel, fingret eller en makeup svamp, det finns särskilda sätt att tillämpa under ögonen concealer så att huden ser slät från morgon till kväll.

Instruktioner

1 Välj en concealer med en lätt, krämig konsistens i en till två nyanser ljusare än din vanliga hudton. Rätt färg kommer att lysa upp ditt ansikte utan visas ashy.

2 Doppa fingret i en fuktkräm gjorda speciellt för torr, fet eller blandhy. Sprid fuktighetskräm i en cirkelrörelse på dina kinder och näsa, under hakan, upp tinningarna och över pannan. Se till att också tillämpa den över och under ögonen. Vänta en minut för fuktighetskräm att absorbera in i huden.

3 Applicera en persika corrector om ringar under ögonen är ganska mörk. Peach motverkar den grönaktig-lila färg och jämnar ut hudtonen. Låt torka. Lägg till mer om det behövs.

4 Dot concealer under ögonen med en trollstav, borste eller ringfingret. Knacka lätt med början vid den mörkaste delen av ögat tills punkterna är väl blandat.

5 Damm puder lätt under ögonen. Detta hjälper ställa in concealer. Beroende på din hudfärg, använder genomskinligt, vitt eller gult.

Tips

  • Använd en ögonkräm om du inte regelbundet använder fuktighetskräm på hela ansiktet. Börja vid den inre hörnet och badda produkten utåt.
  • Förhindra mörka ringar till att börja med genom att få minst åtta timmars nattsömn, begränsa alkohol och begränsa saltintaget.
  • Om du bär foundation, applicera concealer först.
  • Hjälp under ögonen solskador genom att använda en ögonkräm med alpha hydroxy syra.
  • Tyngre concealers gjorda med olja kommer att skrynkla mer.
  • Ändra concealer färg när din hud solbränna på sommaren.
  • Om din concealer är inte vattentät, kommer det att torka bort med tårar eller eventuellt vatten som berör den.
  • Avstå från att dra din hud som du blanda concealer.

  

Kommentar