Hetaste hår nedskärningar för kort hår

May 6

Hetaste hår nedskärningar för kort hår


Om du föredrar en bob eller en pixie frisyr till långa lager, kan du förvandla din flätor med de hetaste hår nedskärningar. Medan Hollywood stjärnor som Halle Berry, Carey Mulligan och Victoria Beckham bär beskurna nedskärningar på röda mattan, kan du uppnå sina korta stilar på egen salong. Tänk bara på att de bästa korta frisyrer komplettera bärarens hår konsistens och ansiktsform.

Kort frisyr med lugg

För kvinnor med en full vidvinkel haka och ingen synlig jawline, be din stylist för att lägga till enkla lager på håret som har stripig lugg över pannan. En genväg som smalnar av i över öronen eller en kort, fransig snitt med lugg kommer att göra ditt ansikte visas längre. Enligt senaste frisyrer, en kort frisyr med lugg är "inte alltför begränsad och matchar många ansiktsformer."

Chin-längd Bobbed frisyr

För kvinnor med en fyrkantig ansikte och ett brett hårfäste, bära en hakan längd knyckte frisyr med rak lugg och korta lager i ryggen. Att variera en knyckte stil, slitage sidodelar eller prova curling hårtopparna för att mjuka upp raden av din käke. Lägga till ytterligare höjd till kronan med lager kommer förlänga ansiktet och gör ditt ansikte ser mindre torg. Att bredda en smal ansikte, bära en chin-längd bob som är skiktad i botten och fullt på sidorna.

Bära en pojkaktiga Pixie

Om du har en oval ansikte och fina drag, ett pojkaktigt pixie cut som är kort på sidorna kommer att smickra din ansiktsform vackert. Att skapa en längre pixie stil, hålla skiktning kort runt kronan --- något längre än 3 eller 4 inches kommer att väga ditt hår ner. Fråga din stylist att kniv klippa håret för att skapa en sexig, taggiga gröda eller lägga hackig lager på toppen om du har fint hår.

Skarp och Short Shag

För kvinnor med vinkel käkar, kommer en shag frisyr med hackig lugg balansera en oval ansiktsform. Hår som är skiktad mjukt vid botten och full på sidorna avförande betonar längden på ett ovalt ansikte. Om du har en rund haka och ett smalt ansikte, lägga bredd till din ansiktsform med asymmetriska skikt i fronten och längre längd shag fransar i nacken på halsen.


  

Kommentar