Klä Etikett for Business

October 16

Det är ingen hemlighet att ser bra ut kan leda till att må bra. Även denna filosofi är ofta tillämpas i dating och romantiska strävanden, en plats där det kan ha verklig makt för kvinnor på arbetsplatsen. När klänning etikett för företag följs på rätt sätt, kan de polerade utseende och ökat självförtroende leda till stora jobb, kampanjer och ökad synlighet på arbetsplatsen. Att dra nytta av ser bra ut och må bra, måste följas klänning etikett för företag.

Vid en intervju

Den återuppta kan vara den första plats för en sökande att göra ett intryck, men intervjun är där arbetsgivare kan sätta ett namn och meriter med ett ansikte. Undvik färgade eller skrynkliga kläder eller skor med repor på dem. Kontrollera företagets webbplatser för bilder av gemensamt anställd klänning om ingen klädkod har formellt sagt tidigare intervjun. Om fortfarande osäker på vad man ska ha till en intervju, fela på sidan av försiktighet och klär sig i formell klädsel. Lämnar en god visuell bild med arbetsgivaren är lika viktigt som de kvalifikationer sökande bär och är en central komponent i klänning etikett för företag.

Daglig affärsdress

Anställda är visuella representationer av de företag de arbetar för och bör klä sig därefter. Rätt klänning etikett för affärs medel som ansluter sig till företagets klädkoder. Om kontorsmiljö är business casual, bör kvinnor bära khaki eller svarta byxor och kjolar. Tröjor måste följa ärmlösa toppar, och undvika T-shirts, flip-flops, jeans och linnen. Button-down, krage skjortor är viktigt för alla kvinnas business casual garderob.

Formella klädkoder kräver mest konservativa klänning och öka vikten av att följa klänning etikett för företag. Bär semi-formal, below-the-knee klänningar, svart och grå byxor, högkvalitativa blusar och jackor på företag med formell klädsel.

Speciella tillfällen

Affärsmiddagar, presentationer och andra speciella evenemang finns möjligheter att stå ut och vara märkt av arbetsgivare. Undvik kläder som är alltför vardagligt, eftersom de kan tas som en brist på omsorg. Klä för den del i arbetet som önskas. Om uppnå hörn kontor eller flytta från senior associate till partner är målet, att de kläder som bärs behöver återspegla detta. Klänning som kommer inte mindre än 2 inches ovanför knäet och välj djärvare färger än de som finns på kontoret för att sticka ut.


  

Kommentar