Italienska restauranger i Black Rock i Bridgeport, CT

December 29

Italienska restauranger i Black Rock i Bridgeport, CT


Black Rock är en del av Bridgeport, Connecticut största stad. Black Rock ligger på Long Island Sound, var en gång en kolonial hamnstad men idag rymmer attraktioner som kapten Cove Seaport och Barnum Museum. Det finns gott om restauranger möjligheter, särskilt för dem med en kärlek till italiensk mat.

café Tavolini

Café Tavolini serverar klassiska italienska rätter i en elegant miljö. Specialiteter pesce addriatico (skaldjur medley med särskild plommon sås), Capesante Peppino (pan-stekt havet kammusslor) och braciola di Maiale (Griskotlett fyllda med korv). Helgnätter har levande musik, med början vid 09:30 Café Tavolini erbjuder också lunch Special och en full catering meny.

café Tavolini
3074 Fairfield Ave.
Black Rock, CT

203-335-1111
cafetavolini.com

Ralph 'n' Rich

Ralph 'n' Richs ligger tvärs över gatan från den berömda Barnum Museum. Specialiteter aubergine gelsominia (aubergine med parmesan-fyllning bakad med marinara sås och mozzarella), polenta med grillade grönsaker och långsam rostade främsta revben. En barnmeny finns också. Ring i förväg med särskilda önskemål, såsom vegan eller andra begränsande restauranger behov. Helger är packade med speciella händelser. På fredagar och lördagar, det finns levande underhållning i restaurangen La Dolce Vita bar. Varje söndag, från klockan tolv till 04:00, kan gästerna njuta av sina måltider familjen stil, inklusive antipasto, pasta, kyckling, fläsk, dessert och kaffe. I 2008 Zagat Survey, Ralph 'n' Rich utsågs en av USA: s Top 1000 italienska restauranger.

Ralph 'n' Rich
815 Main St.
Bridgeport CT
203-366-3597
ralphnrichsct.com

Tuscany Ristorante

Tuscany Ristorante är en italiensk restaurang med en fullständig meny av traditionell mat och en eklektisk specialitet: baby bläckfisk, som flygs in på en daglig basis. Andra höjdpunkter är tiramisu, som serveras i en bägare, och omfattande vinlista. Reservationer rekommenderas starkt, särskilt på helgerna.

Tuscany Ristorante
1084 Madison Ave.
Bridgeport, CT 06.606
203-331-9884

Cafe Roma

Café Roma ligger i Bijou Square delen av centrala Bridgeport. Med sina exponerade tegel och du tabeller, är Café Roma bättre lämpad för en natt av romantik än middag med familjen. Specialiteter Agnello scottadito (rostade lammkotletter kokta med vitlök och rosmarin, med broccolirabe och rostad potatis), pollo Capriciosa (stekt panerad kycklingbröst med arugula, tomater och mozzarella) och salmone i Padella (lax sauterade i en champagne sås med tranbär , lök och spenat). Café Roma serverar både lunch och middag, och erbjuder catering för privata fester.

Cafe Roma
269 ​​Fairfield Ave.
Bridgeport, CT 06.604
203-333-0055
caferomarestaurant.com


  

Kommentar