Smuts cykelvägar i Monroe, Wisconsin

October 22

Smuts cykelvägar i Monroe, Wisconsin


Spår för ATV och smuts cyklister i södra Wisconsin är sällsynta. En av de få platser att rida din smuts cykeln i regionen är gröna länet och angränsande län i väster. Monroe, Wisconsin, är vandringsled för ost Country Trail. Härifrån kan ryttare komma åt ett system av statliga och klubb spår.

Ost Country Trail

Ost Land Trail sydvästra Wisconsin följer en tidigare järnvägslinje som slingrar sig mellan dalar. Den 47-mil spår färdas från Monroe i Green County över grann Lafayette County och mot Mineral Point i Iowa County. Mineral Point är en av de äldsta bosättningarna i Wisconsin. Längs vägen ryttare passerar gamla gruvstäder som Calamine, Gratiot och South Wayne, samt en 440-fot bock spänner över Pecatonica River, väster om Browntown. Leden är tillgänglig för förare av alla förmågor och öppet året runt när inte täckt av snö. I Darlington, kan ryttare stanna för en måltid, tanka och utforska den historiska stadskärnan med dess landmärke sandsten courthouse.The spår är tillgängliga för förare av alla förmågor och öppet året runt när inte täckt av snö. Det finns ingen avgift för ATV ryttare; måste dock ryttare på smuts cyklar, mopeder, motorcyklar, cyklar och andra fordon betala en nyttjandeavgift, som av 2010.

City of Monroe Rutter

Monroe, som blev känd för att göra ost, grundades 1845, och det är hem till den äldsta kontinuerligt drivs bryggeriet i mellanvästern. Det är också hem till Cheese Country Trail vandringsled, som ligger på theintersection av 21st Street och 4th Avenue West. Staden Monroe har utsett särskilda sträckor inom sina stadsgränser för ATV och andra fordon användning. Dessa rutter hjälpa ansluta ryttare med vandringsled. Det finns också ett antal alternativ för ryttare att ha en måltid eller köpa bränsle innan åtkomst till spår (en karta över tillgängliga vägar i staden ingår i avsnittet "Resurser"). Ryttare bör notera att rida i staden inte är tillåtet från 23:00 till 07:00 --- på grund av buller klagomål det olagligt att använda förändrade ljuddämpare system.

angränsande län

Från ost Country Trail, kan ryttare enkelt ansluta till andra spår i grann län Lafayette, väster om Monroe. Den 10 mil Pecatonica State Trail tillåter ryttare att utforska den pittoreska Bonner Branch Valley mellan Calamine och Belmont. Även längs ost Country Trail, ungefär halvvägs mellan Calamine och Darlington, kan ryttare resa genom klubb spår att banan ut i öster. Detta ledsystem tar ryttare till städerna Fayette, Blanchard, Lamont och Wiota.


  

Kommentar