Youth Mission Resor till Afrika

March 16

Youth Mission Resor till Afrika


Att åka på en uppdrag resa är en livsförändrande upplevelse för en ung människa. Att resa till nya platser, lära sig mer om andra kulturer och hjälpa de mindre lyckligt lottade, samtidigt sprida läror i Bibeln, kan hjälpa en ung människa att lära och växa under en tid då han börjar upptäcka sin identitet. Många afrikanska länder anses vara utvecklingsländer eller länder i tredje världen, och därmed ge en mängd möjligheter för ungdomar eller tonåring som vill göra en skillnad.

ungdoms Uppdrag

Ungdoms Uppdrag erbjuder kortfristiga missionsresor för tonåringar och ungdomsgrupper. Ministrarna specialiserade på att arbeta med oroliga tonåringar. Ungdoms Uppdrag 'missionsresor fokus på evangelisation, bygga projekt, hjälpa till barnhem, och humanitärt arbete. De flesta av programmets afrikanska missionsresor är till Kenya, men ungdoms Uppdrag ger möjlighet att arrangera resor till andra afrikanska länder.

Ungdom med uppgift International

Ungdom med uppgift erbjuder både kortsiktiga volontärmöjligheter och långsiktig utbildning genom sitt lärjungaskola. Denna grupp har inte en central plats; istället, kontakta uppdrag du är intresserad av att arbeta för, och ordna din resa därifrån. Ungdom med uppgift har mer än 30 uppdrag i Afrika.

Äventyr i Uppdrag

Äventyr i Missions erbjuder fyra veckors resa till Afrika för barn i högstadiet, ages14 till 18, och termin långa resor för dem av college ålder, 18 till 22 destinationer inkluderar Kamerun, Uganda, Kenya, Swaziland och Sydafrika. Mission mål och aktiviteter varierar beroende på platsen.

Nationer två Reach

Nationerna 2 Reach är ungdoms uppdrag grenen av World Outreach International. De erbjuder korta resor i en till tre veckor, på medellång sikt resor mellan en och tre månader, och långsiktiga resor, tillsammans med medellång sikt praktik möjligheter. Från och med 2010 finns det inga kortsiktiga resor planerade för Afrika. Medellång och lång sikt resor och praktik kan tas i Botswana, Burkina Faso, Egypten och Mocambique. Resor arrangerade på individuell basis genom att kontakta: s två Reach via deras hemsida.


  

Kommentar