Kort hår Prom Styles

September 23

Kort hår Prom Styles


Din kort hår säger en hel del om din energi, inställning till livet och singular utseende. Det är du. Men vid prom tid, är det inte obligatoriskt att ha långa, flytande lås? Din kort hår kan se bra ut på prom night. Motstå frestelsen att lägga håret för detta speciella tillfälle. Bär ditt kort hår och vara prom-vacker.

Halle Berry

Kort hår kräver en nyklippt att se polerad. Helst bör håret vara mer än bara skära. Det bör klippt i en kort frisyr, en frisyr. Det finns ett antal frisyrer som inte bara ser fantastisk på prom night, men även nästa dag när du verkligen behöver ett bra snitt att falla tillbaka på.

Halle Berry korta frisyr var en gång känd som en pixie stil. Med sina korta spikar och slumpmässiga vågor, är pixie ett snitt som visar skicklig hand en professionell. Naturligt lockigt hår fungerar bra med en pixie cut, men även rakt hår kan skäras i den här stilen. Med hjälp av en mousse eller gel kan hjälpa håret vistelse taggiga under värme och händer av prom night.

Posh Bob

Posh Spice aka Victoria Beckham bär håret i korta asymmetrisk. Detta utseende är så kallt just nu. Den eleganta, rufsigt yta med långa picky lugg gör en enorm uttalande om prom night. Posh har ett rykte för sin enastående känsla för stil i mode och kändis cirklar.

Bära Posh hår kommer att ge dig några av dessa kvaliteter natten balen. Posh hår är inte mycket tjock. Det är skönheten i det. Med tjockt hår som Kate Gosselin av Jon & Kate Plus 8, det här ser bob frisyr bra också, men överraskande, det ser bättre med Posh hår vikt och konsistens. Så för er tjejer som trodde du behövde långt hår på balen, bära den korta och bär den stolt.

Katie Holmes

Under Katie Holmes kort sexig frisyr är en stor nedskärning. Katies bob är asymmetrisk som Posh men erbjuder ännu mer mångsidighet. Katies bob kan bäras med stora fulla smällar, eller utanför pannan helt och hållet eller en sida del. Med rufsig utseende lösa lockar, skulle denna stil bärs på prom night ge dig några av Katies energi och mod. Prom tid kan vara gång du ser en riktigt bra professionell för en mycket skulpterad frisyr som Katies.


  

Kommentar