Hur man tar bort Watch Pins

April 27

I många fall är klockan den enda delen av ditt företag garderob som du kan skräddarsy, visar en bit av en personlig prägel utan att förstöra professionellt utseende på din klädsel. Du kan ändra bandet till en stil som bättre passar dig eller justera länkarna i bandet så klockan passar på olika sätt. För att göra något av detta, men måste du veta hur man tar bort klockan stift. Även om det finns speciella verktyg tillverkade speciellt för denna uppgift, kan du också göra det med några objekt som du förmodligen redan har runt huset.

Instruktioner

Avlägsnande Spring Watch Pins

1 Leta reda på våren titta stift som fäster Watchband till urtavlan. Inne i änden av bandet är ett stift som är expanderat till klackarna för att hålla bandet på. De hålls på plats av klock klackarna på ansiktet. Klockan klackarna är de två "bump outs" på varje sida av ansiktet som klockan bandet passar mellan.

2 Sätt spetsen på rakblad mellan klockan klacken och klockan bandet så den fångar läppen av fjäderstiftet.

3 Komprimera stiftet tillbaka till klockan bandet och dra bandet bort från klacken.

4 Upprepa på den motsatta sidan av klockan för att ta bort den andra halvan av klockan bandet.

Ta bort Gäng Watch Pins

5 Vrid klockan bandet över.

6 Inspektera baksidan av länkarna. Om det inte finns någon pil gjuts på någon av länkarna, då dina länkar hålls samman av gängade titta stift.

7 Skruva gängtappen med en guldsmeds skruvmejsel, vrida den moturs tills det är tillräckligt långt från länken för dig att ta bort för hand.

8 Fortsätt att upprepa denna åtgärd på varje länk du vill ta bort.

Avlägsnande Split Watch Pins

9 Vrid klockan bandet över.

10 Inspektera baksidan av länkarna. Om du ser en pil gjuten på ena sidan av en länk, är dina länkar förbundna med delade klockstift.

11 Håll en rak stift med punkt centrerad på klockan stift huvudet på motsatt sida av pilen kastas i länkarna.

12 Tryck raka stiftet mot klockan stift med din fingerborg täckta fingret tills den delade klockan stift kommer ut på andra sidan av länken.

13 Fortsätt att upprepa denna åtgärd på varje länk du vill ta bort.

Tips

  • Ta bort länkar från spännet eller lås först, snarare sedan från slutet av den klockarmband som var ansluten till klocka klackarna.
  • Ta en länk från varje sida med varje justering snarare än alla länkar från en sida. Detta kommer att bidra till att förhindra bandet från att bli skev utseende.
  • Raka stift kan orsaka allvarliga nervskador om du inte skyddar fingret med en fingerborg när man trycker mot dem. En rak stift kan snabbt tränga igenom huden och ange ditt finger, vilket resulterar i en resa till akuten för att få den avlägsnas kirurgiskt.

  

Kommentar