Hur man bygger en katt en Cozy Home

August 2

Hur man bygger en katt en Cozy Home


Vi älskar våra katter och vill att de ska vara bekväm och säker. Tillhandahålla utekatter med ett mysigt hem är viktigt för deras hälsa och välbefinnande. Du behöver inte ha någon träbearbetning färdigheter för att göra denna enkla katt hem. Du kan använda återvunnet material för att skära ner på kostnaderna.

Instruktioner

1 Vänd plast hänger upp och ned. Klippa en dörröppning på en ände av pack som är stor nog för din katt att passera igenom lätt. Sand kanterna jämna med sandpapper. Tejpa kanterna med tejp.

2 Mät insidan av locket toto. Klippa två tygstycken i denna storlek. Sy tygstyckena med räta mot räta med hjälp av en 1/4-tums sömsmån. Lämna en öppning för svarvning. Vänd och saker med fiberfill eller vadd.

3 Skär en begagnad gummi eller plastmatta något större än dörröppningen för att tjäna som en dörr. Hålla dörren på plats med tejp. Dörren kommer att skydda din katt från dåligt väder samtidigt som honom att komma in och ut ur huset.

4 Placera en sida av tyget fästlisten på kattens hem våningen (toto lock). Placera den andra sidan av kardborrbandet på den nyligen sys katt säng. Rikta in kardborrebanden för att hålla sängen i stället.

5 Leta ett område som är av vind, regn och andra oönskade väderförhållanden att placera katten hem. Ett garage eller en byggnad är en idealisk plats.


  

Kommentar