Hur man kan bli av med akne ärr med hjälp av ett hem botemedel

March 15

Hur man kan bli av med akne ärr med hjälp av ett hem botemedel


Hur man kan bli av med akne ärr med hjälp av ett hem botemedel. Seger akne är en sak, som har ärr för att påminna dig är tyvärr en annan. Oavsett om det är ansikte akne, axel eller rygg akne, kommer detta hem botemedel bli av med dessa ärr snabbt och säkert (inte nämner billigt!)

Instruktioner

1 En ren yta (eller rygg och axlar).

Innan och tillämpa din akne ärr hem botemedel, måste du se till att ditt ansikte är fin och ren till att börja med. Tvätta ansiktet eller tillbaka med varmt vatten för att öppna dessa porer upp. Häll ca en matsked bakpulver på handflatan och lätt skrubba huden där du har akne ärr. Bakpulver är en utmärkt exfoliera eftersom det exfoliates och rensar utan att vara för hård mot huden.

2 Torkning av Acne Scar området.

Din hud har gått igenom en hel del redan. Så istället för att gnugga den torka helt enkelt klappa det försiktigt med en handduk eller servett och låt resten av det lufttorka.

3 Att göra Acne Scar Hem Åtgärd:

Blanda 1 matsked naturlig honung med en tesked kanel pulver. Detta är tillräckligt för ansiktet akne ärr, för ryggen dubbla receptet. Se till att du blandar detta akne ärr åtgärda blandning med en antingen ett rent finger eller trä redskap.

4 Tillämpning av Acne Scar Blandning:

Återigen, med rena fingrar, försiktigt applicera honung och kanel blandningen till de hudområden som tidigare haft akne. Så länge acneärr är täckta med denna blandning inte oroa sig för tjocklek.
Låt blandningen på din akne ärr i ca 25 minuter sedan tvätta bort det med kallt vatten. Du bör kunna känna en enorm skillnad i mjukhet redan!

5 Upprepa Remedy att bli av med dessa akneärr!

Upprepa denna lösning dagligen följa samma steg tills du bli av med dessa akne ärr. Du bör börja se en skillnad withing en vecka!

Tips

  • Du kan göra en stor mängd av detta hem botemedel att använda för veckan, eller ens ge en vän som en billig tankeväckande gåva!
  • Oroa dig inte om att ge detta som en gåva, är det inte stötande alls. Tvärtom kommer det att vara mycket uppskattat.

  

Kommentar