Hur ta isär en stand-up solarium

May 25

Hur ta isär en stand-up solarium


Stand-up solarier är ett populärt alternativ till dem som kräver fastställer. Avståndet mellan Tanner och lampa är vanligen större, vilket resulterar i en svalare solbränna. Det finns också mindre risk för att somna i en stand-up solarium. Den exakta processen för att ta isär en stand-up solarium varierar beroende på märke och modell, men de flesta sängar är monterade i sektioner som kan tas isär utan alltför stor ansträngning.

Instruktioner

1 Koppla ur enheten.

2 Leta lederna som håller sektionerna tillsammans. Fogarna är belägna på baksidan av sektionerna.

3 Skruva lederna i varje avsnitt. Gångjärnen kommer att lossna.

4 Lägg ner den första sektionen. Leta reda på skruvarna på ändarna av sektionen. Sektionen kommer att hålla många rader av lampor.

5 Skruva skruvarna i slutet av avsnittet som håller plastkåpan över belysningen. Gör detta på båda ändar. Ta bort plastkåpan.

6 Ta bort varje lampa från sektionen. Detta görs vanligen genom att vrida den ur ballast, men varje modell kan använda en annan metod.

7 Skruva lampan fästet från sektionen skalet. Glödlampan fästet är stor bit som innehar samtliga lampor på plats. Skruvarna för det här kommer att vara placerad nedanför de lökar och vid de inre ändarna av sektionen. Ta bort glödlampan montera pjäs.

8 Undersök vad som finns kvar i avsnittet skal. Det kommer att finnas några kablar och andra komponenter. Dra dem ut.

9 Upprepa steg fyra till åtta med varje återstående avsnitt.


  

Kommentar