Hur man gör Lilacs i Frosting

February 26

Hur man gör Lilacs i Frosting


Dekorera en kaka kan inte göra det smaka något sötare, men det kan få det att se mycket bättre. Att lära sig att göra glasyr blommor är ett enkelt sätt att lägga till en festlig touch till din tårta. Syrener är den perfekta blom- brytningen för våren födelsedagar, bröllop, gradering eller baby shower.

Instruktioner

Färglägg Frosting

1 Stället hälften av glasyr i en skål.

2 Tillsätt en droppe av rött och en droppe av blå livsmedelsfärg till glasyr och blanda väl. Om du vill ha en djupare nyans av lila, fortsätta att lägga livsmedelsfärg en droppe i taget tills du får önskad färg.

3 Dela upp återstående glasyr mellan de andra två skålar.

4 Tillsätt en droppe av gult och en droppe av grön livsmedelsfärg till en av skålarna och blanda väl. För en djupare nyans av grönt, fortsätta att lägga mat färg tills du uppnår önskad färg.

5 Rör om kakaopulvret in i den sista skålen och blanda väl. För en mörkare brun, lägga till gul och röd livsmedelsfärg en droppe i taget tills du får önskad färg.

Skapa Lila blommar och baser

6 Sätt rosen spets nr 101 i ett av sprits och fyll med hälften av den lila glasyr.

7 På ett ark av vax eller bakplåtspapper, rör ut fyra små kronblad att skapa en lila blomma. Hålla påsen vid en 90-graders vinkel så att glasera kommer ut jämnt. Fortsätt att göra fyra-petaled blommor tills du har så många som du vill ha för varje lila kvist.

8 Placera blommorna i kylskåp i minst en timme för att låta dem härda.

9 Sätt stjärnan spets nr 32 i en bakelse väska och fyll med den återstående lila glasyr. Denna spets kommer att bygga basen för lila blommor.

10 Pressa bakelse väska och låta glasyr bygga in en liten kulle innan och slog till med en liten svans. Basen bör ha en 3d kommatecken form när du är klar. Rör ut två eller tre baser per kvist.

Sätta ihop bitarna

11 Tillämpa lila blommor till varje bas. Om blommorna inte håller sig till basen, använda en liten mängd glasyr som lim för att hålla dem på plats. Fortsätta att lägga blommor tills varje bas är helt täckt.

12 Sätt blad spets nr 352 i en bakelse väska och fyll med grön glasyr.

13 Pipan ur bladen för var och en av de lila kvistar.

14 Sätt rund spets nr 2 i en bakelse väska och fyll med brun glasyr.

15 Rör ut stjälkarna för lila kvistar och blad.

Tips

  • Använd glasyr i olika nyanser för att lägga till färg och djup till dina syrener.
  • Se till att spetsen bildar en tätning med påsen innan du börjar rörledningar. Om spetsen är inte säker, kommer glasyr sippra ut sidorna när du pressa Sprits.

  

Kommentar