Delavan, Wisconsin, hotell

May 21

Delavan, Wisconsin, hotell


Beläget i Wisconsin Walworth County, är Delavan en liten sjö gemenskap av omkring 10.000 invånare. Lake Delavan och närliggande Genèvesjön få besökare på jakt efter en avkopplande semester till Delavan från större regionala städer, däribland Chicago och Milwaukee. På grund av detta, har Delavan ett antal orter och kedjan hotell du skulle inte nödvändigtvis förvänta sig att hitta i en liten stad.

Lake Lawn Resort

Beläget i södra Wisconsin, i området Genève sjöar är Lake Lawn Resort ligger i hjärtat av Delavan och ger en bra Midwest flyktbilen. Anläggningens 281 rum erbjuder unika boendealternativ, inklusive loft och sviter som erbjuder extra avskildhet och komfort.

Fiske, anka-matning, kanot, kajak och fler utomhusaktiviteter finns på Genèvesjön, som ligger ca 12 miles away. Anläggningens Frontier Restaurant och Lounge erbjuder rätter från lokalt berömda köksmästaren David Ross; och fastighetens Lookout Bar och Eatery erbjuder snabbare aptitretare alternativ, alla med en otrolig utsikt över sjön. En golfbana och spa erbjuder möjligheter till rekreation och avkoppling.

Lake Lawn Resort

2400 E. Geneva Street

Delavan, WI 53115

800-338-5253

lakelawnresort.com

Comfort Suites

Comfort Suites ligger i Delavan, nära sjöar Delavan och Genève, vilket gör det till en idealisk plats för att fiska och båt. Besökare kan njuta av en åktur ombord på en av Genèvesjön Cruise Lines eleganta yachter. Hotellet ligger bara några minuter från Genève Lakes Greyhound Track och Genèvesjön Djur Gardens.

Alla hotellgäster njuta av en gratis kontinental frukost och höghastighetsanslutning till Internet, samt gratis lokalsamtal och i rummet kaffe. En inomhuspool och ett gym finns också.

Comfort Suites

313 Bauer Parkway

Delavan, WI 53115

262-740-1000

comfortsuites.com

Delavan Lake Resort

Delavan Lake Resort med inomhus- och utomhuspooler, i sviten eldstäder och en sjö soldäck erbjuder rikliga möjligheter att koppla av och njuta av den naturliga skönheten i Lake Geneva. Spa, golf och specialbutiker finns i närheten och, beroende på säsong, kan gästerna njuta av snöskoter, tillsammans med utförsåkning och längdåkning.

Varje svit på orten har en öppen spis, kök, egen uteplats eller balkong och gratis höghastighetsinternet. Ett spelrum, tvättstuga och fitnesscenter finns ytterligare utväg bekvämligheter.

Delavan Lake Resort

1505 South Shore Drive

Delevan, WI 53115

262-728-2200

lakedelavanresort.com


  

Kommentar