Hur man tar bort objektiv från Oakley Glasögon

July 16

Hur man tar bort objektiv från Oakley Glasögon


Oakley glasögon, precis som alla andra typer av glasögon eller solglasögon, kan skadas genom dagligt bruk eller genom en olyckshändelse. Med repade eller trasiga linser kommer att kräva att ta bort de gamla linser och ersätta dem med en ny uppsättning. För dem som är förändrade recept, kanske du vill veta hur man tar bort de gamla linser själv.

Instruktioner

Plast Oakley Glasögon

1 Placera den främre delen av glasögonen under varmt vatten i en minut.

2 Ta bort glasen och sätta press på de främre hörn varje lins på vardera sidan av ramen med tummarna. Ta tag i sidorna av ramen med händerna för att stabilisera den medan du trycker ut linserna.

3 Fortsätt att långsamt pressa tills du känner att lins pop ur ramen.

4 Rikta in de nya linserna inuti ramen. Skjut den del av linser som är närmast näsan i ramen och sakta utöva påtryckningar på de yttre delarna av linserna tills de snäpper in i ramen.

Metall Oakley Glasögon

5 Lossa små skruvar i närheten av gångjärnen dina Oakley ramar. Gör detta över en platt tjänst så att du inte tappar och förlorar skruvarna.

6 Ta bort skruvarna försiktigt från gångjärnen och placera dem säkert i Oakley glasögon fallet eller behållare.

7 Ta linserna ut långsamt och försiktigt. Linserna annars bara falla ur ramen när skruvarna har tagits bort.

8 Placera nya glas i ramen. Tryck ner ramen tills den låses på plats runt linserna.

9 Placera skruvarna tillbaka i gångjärnen och långsamt skruva fast dem hårt. Var noga med att inte använda för mycket tryck på skruvarna vid åtdragning dem, eftersom detta kan leda till rundade skruvar som kan vara svåra att ta bort i framtiden.


  

Kommentar