Hur man gör en orm Twist Hair Style

February 23

Hur man gör en orm Twist Hair Style


Ormen twist, annars känd som en orm fläta eller lockigt fläta, är en variant på den klassiska engelska fläta. Ormen twist åstadkommes vanligen genom att fläta håret i en engelsk fläta, sedan dra flätan i ormliknande lockar och satte upp på sidan av huvudet eller stoppade i en hästsvans. Ormen twist kan lägga till en söt variant för de flesta långa och medel frisyrer.

Instruktioner

1 Spray håret med en Detangler, sedan borsta med en borste eller bred tandad kam för att bli av med alla knutar eller frizz. Detta kommer att hålla ormen twist från att trassla eller nötning.

2 Ta en liten bit av hår och dela den i tre jämna sektioner, som om du ska skapa en vanlig fläta. Fläta håret genom att ta de två yttersta sektioner, en i taget, och korsar dem över mittsektionen. Fortsätt med detta tills nästan hela bit hår är flätat.

3 Håll mittsektionen av flätan med ena handen och med den andra handen nypa de två andra delarna och tryck flätan upp. Detta kommer att orsaka flätan för att komprimera, skapa signaturen ormen utseendet på ormen twist. Håll trycka fläta fram flätan har nått önskad täthet och utseende.

4 Fäst ormen twist till den sida av huvudet med hårnålar eller ett hårspänne. Ormen twist kan också stoppas i en hästsvans eller sido bulle med ett hår slips, och dekorerad med ett band.

Tips

  • Undvika att försöka fläta bang eller frans hår med en orm twist, eftersom det kan visa sig för kort för att klippa till den sida av huvudet.
  • Undvik att använda hår med lager för att skapa en orm twist, eftersom detta kan få håret att striden.

  

Kommentar