Recept som barnen kan tjäna

February 24

Recept som barnen kan tjäna


De flesta barn älskar att arbeta i köket. Det är aldrig för tidigt för att få dem började matlagning när de visar intresse. Varje ny färdighet lägger självständighet och självkänsla till ditt barns personlighet. Men det är viktigt att lära barnen hur man gör rätter från recept som är åldersanpassade.

förskole Ålder

Mycket små barn bör lära sig att göra enkla livsmedel. Smörgåsar är ett roligt sätt att börja ditt barn på matlagning äventyr. Börja låta dem bidra till att göra sin egen lunch smörgås och snart kommer de att kunna hantera uppgiften på egen hand. Om de är för unga för att använda en smörkniv, låt dem sprida sin jordnötssmör och sylt eller majonnäs med en plastkniv. Detta är en lättare vikt version som också är närmare sin hand storlek, vilket gör redskapet lättare för dem att hantera. Gör det roligare genom att köpa kakmått i former, såsom hjärtan, dinosaurier, hundar och blommor, för att skära ut sina smörgåsar. Dessutom börjar lära dem hur man hälla sin egen mjölk eller juice. Få en plast eller rostfritt stål creamer kanna för detta ändamål.

Elementary School Ålder

Yngre elementära skolbarn är redo att lära sig att följa ett recept. Medan de arbetar på sin läsförmåga, kommer de lära sig om mätningar livsmedel. Chocolate chip eller havregryn cookies är bra start recept.

Om ditt barn är på senare sidan av grundskolan ålder, undervisar om ugn användning, säkerhet och vikten av förvärma ugnen. Men vid denna ålder, de bör ändå inte att använda ugnen utan uppsikt av vuxen. Ett bra alternativ är att också lära dem hur man gör no-baka kakor som de kan göra på egen hand. Jordnötssmör oaties är gjorda av en kopp jordnötssmör, en kopp strösocker, ½ kopp mjölk och en tesked vanilj blandas tills den är slät. Lägg sedan till 2 koppar matlagning havre och 2 koppar en kombination av ingredienser, som kan inkludera choklad chips, russin, jordnötter, miniatyr marshmallows eller kokos. Släpp blandningen som helhet, genom matsked, på ett ark av vaxat papper.

Tonåren

Det kan bli lite svårare att få din hemvist tonåring involverad i matlagning. Var kreativ och lura honom med en riktigt intressant recept. Det betyder oftast snack. Mexicali popcorn börjar med 10 koppar poppade popcorn i en skål. Smält ¼ kopp smör i mikron och tillsätt 1 msk taco smaksättning och en ¼ kopp riven ost (typ av val) till det. Blanda väl och låt honom mumsa till sitt hjärta innehåll.

Om du har en mer ambitioner tonåring, sätta ihop några enkla middagsmenyer och recept för henne att följa. Pasta är en enkel, snabb middag stapelvara. Kontrollera att det finns några överblivna kyckling och pesto i kylskåpet för pesto kyckling pasta. Har henne förbereda pasta av hennes val med hackad kyckling och pesto blandas i. En grönsallad och vitlöksbröd göra det en komplett måltid.


  

Kommentar