Moderna hotell med eldstäder och jacuzzi

December 27

Moderna hotell med eldstäder och jacuzzi


När du reser vi alla vill ha en mysig hotellrum att hänga vår hatt och göra vår resa lite bekvämare; en öppen spis och jacuzzi uppmaning att tänka avkoppling och vila. Även om det är lätt att hitta en eller annan, måste du göra lite mer söker för att hitta både bekvämligheter som erbjuds i ett rum. Om du är söka runt, men du kommer att hitta härliga logi för att möta dina behov.

Music Road Hotel

Music Road Hotel ligger i vackra Pigeon Forge, Tennessee, är en perfekt stopp för en mysig midwinter semester. Music Road Hotel är rätt i mitten av den berömda Smoky Mountains, erbjuder säsongsbetonade specialerbjudanden, ytterligare rum add-on, ett spa, en deluxe Södra stil frukost och närhet till de stora parker, shopping, restauranger och sevärdheter som erbjuds i Pigeon Forge. Boka Premier kung svit, med en naturlig gas spis, en jacuzzi, drottning säng och privat balkong för den ultimata avkopplingen.

En Fireside Inn

Fireside Inn är det bästa i New England charm. Beläget i Connecticut River Valley mellan Vita bergen i New Hampshire och gröna bergen i Vermont, erbjuder Fireside Inn mysigt boende lodge-stil för en romantisk semester. Du hittar en jacuzzi och öppen spis erbjuds i helt nya, extra stor jacuzzi svit. Kontrollera i erbjudanden och paket för att få bra erbjudanden på denna nya och mycket populära svit.

Inn vid Bowman Hill

Beläget i den charmiga staden New Hope, Pennsylvania, är The Inn at Bowman Hill en perfekt plats för en romantisk semester. Manor Suite erbjuder en 11-headed två personer dusch, en jacuzzi, öppen spis, kung säng, separat sittgrupp och en kokta-mot-order gourmet frukost för två serveras i den stora matsalen eller bekvämligheten av ditt eget rum.

Ashley Manor

I hjärtat av romantiska Cape Cod är Ashley Manor i Barnstable, Massachusetts. Ashley Manor är bara en kort bit från alla Cape Cod stora och berömda attraktioner, Inn själv har en bakgård, tennisbana, uteplats och lusthus. Var och en av de fyra tillgängliga sviterna har en vedeldad spis och en jacuzzi för två.


  

Kommentar