Romantisk Waterfront Stugor i Arizona

November 14

Romantisk Waterfront Stugor i Arizona


Att hitta en plats att hyra en stuga i Arizona bör inte vara en svår uppgift. Staten har vackra bergslandskap, sjöar, floder, skogar och mysiga alpina inställningar. Dessutom har många hytter är öppna för större delen av året. Om du är på sökandet efter en romantisk plats som är på eller nära en vattenförekomst, kolla in dessa val och börja planera din nästa resa till Arizona.

Lakeview Lodge

Lakeview Lodge erbjuder utsikt över vattnet Goldwater sjön på ena sidan av byggnaden och ändlösa gröna skogar på den andra sidan. Lodge ligger nära Prescott och erbjuder fem sovrummen, ett spelrum och ett däck rum med en massiv sten spis. Spelet rum har ett biljardbord och en fotboll tabellen. Det omgivande området har miles av cykel-och vandringsleder och är bara några minuter från Prescott Mountain, det högsta berget i området.

Forest Lakes Cabin

Ligger bara två timmar från Phoenix i Overgaard, Arizona, är Forset Lakes Cabin. Belägen på ett tunnland av Sitgreaves National Forest land och i total avskildhet, kabinen är nära Woods Canyon Lake och Willow Springs, som är stora sjöar för avkoppling och fiske. Det stora sovrummet på kabinen har ett komplett badrum och satellit-TV samt ett hörn spis. Stugan har även ett däck på taket med utsikt över den expansiva nationella skogen som omger området. Stugan kommer med en propan grill och ett fullt utrustat kök, men gästerna är ansvariga för att föra in sin egen mat.

Hauer s Hide

Hauer Hideaway är en stuga som ligger i Tall Pines område nära Tonto Fish Hatchery. Stugan är 105 miles från Phoenix och 20 miles från Payson, Arizona, och ligger i den avskilda skogar och floder av Mongollon Rim. Stugan har utsikt över Tonto Creek, vilket ger vacker natur samt bra fiske. I omgivningarna finns det många utomhusaktiviteter, såsom ridning, vandring, jakt och avkopplande av floden. Stugan kommer med en öppen spis och ett fullt utrustat kök.

Sedona Semester

Denna semester hyresfastigheter ligger i Sedona, Arizona, och ligger högt från marken för att ge spektakulära landskap och romantiska inställningar. Stugan har utsikt över vattnet trädgården och dammar och vattendrag nedan. Enheten är utrustad med satellit-TV och Internet så att du kan hålla kontakten med andra samtidigt i din privata flyktbilen. Köket i kabinen är helt klar för användning och de flesta gäster genom mat från staden Sedona, bara 10 minuter bort med bil.


  

Kommentar