Hur bota Salami

November 17

Göra mat hemma kan vara ett givande sätt att se till att du och din familj får de bästa kvalitet tillgängliga. En sådan hemlagad produkt är salami, en köttprodukt som kan kombinera valfritt antal rått kött, inklusive fläskkött, nötkött, vilt och andra. För att vara säkra för konsumtion --- liksom att ha rätt arom och krydda --- salami måste härdas vid låga temperaturer innan den kan ätas. Följ ordentliga instruktioner för att ge din familj med säker och läcker salami.

Instruktioner

1 Placera salami kött (efter att den har malts) i en bländare och tillsätt alla ingredienser. Blanda tills alla ingredienser är fungerat bra in i köttet.

2 Stuff salami blandningen i höljen som du väljer för din salami. National Center for Home bevaringsprocesser rekommenderar nummer sex höljen, tillgängliga från köttmarknader och vissa närbutiker.

3 Lagra köttet över natten i ett kylskåp eller kylare med en temperatur mellan 36 och 38 grader Fahrenheit. Den kalla temperaturen hjälper till att förhindra tillväxt av bakterier i köttet.

4 Ta bort köttet från kylaren på morgonen och låt den vila vid rumstemperatur under åtminstone två timmar före tillagning.

Tips

  • Denna blandning, med tillstånd av National Center for Home bevaringsprocesser, botar 10 pounds av kött. Justera receptet efter behov för större eller mindre mängder kött.
  • Tillsätt aldrig mer nitrit eller nitrat till kött än vad som efterlyses i receptet. Dessa ingredienser används för att hjälpa till att förhindra bakterietillväxt, men de kan vara giftiga för människor i stora mängder.

  

Kommentar