Hur man gör en Frozen Daiquiri

April 20

Den ursprungliga daiquiri, uppfanns i slutet av 1800-talet, är en kalkbaserad rom drink. Uppkallad efter en strand nära Santiago, Kuba, det finns många varianter av den frusna daiquiri med mer-populära smaker är fruktbaserade. Drycken är så populärt att det har även sin egen semester. Du behöver inte vänta tills National Daiquiri Dagen den 17 juli för att njuta av en läcker hemlagad fryst daiquiri.

Instruktioner

1 Placera cocktailglas i frysen för att hålla det svalt. Även om det här steget är inte nödvändigt, kan det hjälpa till att hålla den färdiga frysta daiquiri kallt.

2 Göra enkla sirap genom kokning två delar socker till en del vatten. Koka i ca 10 minuter. Se till att kyla enkel sirap innan du använder den.

3 Fyll mixern med isen. Tillsätt rom, limesaft och enkel sirap. Blanda ingredienserna på medelhög hastighet under ca 15 sekunder.

4 Lägg till en handfull av din favorit frukt för fler färger eller sötma. Bra val av frukt inkluderar jordgubbar, ananas, bananer och persikor. Blanda under ytterligare 15 sekunder på medelhög hastighet. Se till att blandningen är krämig.

5 Ta bort glaset från frysen, och häll frysta daiquiri innehållet i glaset. Servera med ett sugrör och en limeklyfta eller en bit av frukt.

Tips

  • Om du föredrar den ursprungliga smaken av de frusna daiquiri, kan du hoppa över steget att lägga till frukt.

  

Kommentar